Скакалка Stein - (LJR-1064)

КОД ТОВАРУ: 401941
  • Скакалка Stein - (LJR-1064)
Скакалка Stein - (LJR-1064)
Швидкісна скакалка Stein Cable Jump Rope Скакалка - простий, портативний, недорогий і при цьому дуже ефективний кардиотренажер, тренажер для м'язів ніг, стегон і преса, засіб від целюліту. Вправи зі скакалкою розвивають спритність, рухливість і координацію рухів, нормалізують роботу кишечника (тому що поліпшується кровообіг, кисневий обмін, обмін речовин), формують красиву поставу і забезпечують відмінний настрій через виділилися ендорфінів - гормонів щастя. Вчені підрахували, що 10 хвилин занять з скакалкою можна порівняти з півгодинної пробіжкою, подоланням на велосипеді 3-х кілометрів за шість хвилин, дванадцятихвилинний плаванням, або з 2-ма сетами тенісу. Високу швидкість обертання забезпечує матеріал скакалки: довговічний трос. Зручні пластикові ергономічні рукояті зі зручним хватом. Можливість регулювання довжини в залежності від зростання спортсмена.
Stein
КУПИТИ
440 грн
ЦІНА: 352 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Матеріал шнура
PVC
Матеріал ручок
Пластик
Лічильник стрибків
Немає
Довжина, м
2,7
АРТИКУЛ
LJR-1064
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Швидкісна скакалка Stein Cable Jump Rope


Скакалка - простий, портативний, недорогий і при цьому дуже ефективний кардиотренажер, тренажер для м'язів ніг, стегон і преса, засіб від целюліту.

Вправи зі скакалкою розвивають спритність, рухливість і координацію рухів, нормалізують роботу кишечника (тому що поліпшується кровообіг, кисневий обмін, обмін речовин), формують красиву поставу і забезпечують відмінний настрій через виділилися ендорфінів - гормонів щастя.

Вчені підрахували, що 10 хвилин занять з скакалкою можна порівняти з півгодинної пробіжкою, подоланням на велосипеді 3-х кілометрів за шість хвилин, дванадцятихвилинний плаванням, або з 2-ма сетами тенісу.


  • Високу швидкість обертання забезпечує матеріал скакалки: довговічний трос.
  • Зручні пластикові ергономічні рукояті зі зручним хватом.
  • Можливість регулювання довжини в залежності від зростання спортсмена.


Виробник: Stein (Чехія)



    Скакалка Stein - (LJR-1064) вибрати за доступною вартості 352 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скакалки таких брендів, як наприклад: Stein в каталозі магазина Terrasport
    Скакалка Stein - (LJR-1064)

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка Stein - (LJR-1064)"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Скакалки

    Давно хотіли зайнятися спортом? Скакалка Stein - (LJR-1064) - це Ваш перший крок. В « Скакалки » є все, що знадобиться спортсмену. Скакалки здивує Вас своєю оригінальністю. Скакалка для кроссфіта IronMaster (IR97175), 2,6 м , Скакалка для кроссфіта IronMaster (IR97175), 2,6 м і Скакалка для кроссфіта IronMaster (IR97175), 2,6 м від кращих світових виробників 98 Ви можете знайти в нашій категорії Скакалки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Скакалки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн