Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029

КОД ТОВАРУ: 131704
  • Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029
Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029
  Колір: чорний. Довжина: 320 см. Матеріал: сталь, вініл, пластик. Особливості: Ергономічні ручки. Збільшена швидкість обертів. Порожні, легкі ручки. Довжина регулюється. Зносостійкий джгут.
Fitex
КУПИТИ
ЦІНА:
225 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал ручок
Пластик
Лічильник стрибків
Немає
Довжина, м
3 і більше
АРТИКУЛ
MDJR029
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка швидкісна Fitex MDJR029 - аксесуар, який допоможе провести розминку. Скакалка досить легка, її конструкція, в тому числі і ручки, ергономічна. Палять виконаний за спеціальною технологією, яка дозволяє розігнати скакалку до 5-6 оборотів в секунду. Підшипники у скакалки надійні, тому з прокручуванням джгута проблем не виникне. А ще сам шнур зносостійкий, він не буде стиратися з часом. Під час тренування вам не доведеться прикладати багато зусиль, щоб розігнати скакалку. Ви можете легко відрегулювати її під свій зріст.

особливості:

·          Ергономічні ручки;

·          Збільшена швидкість обертів;

·          Порожні, легкі ручки;

·          Довжина регулюється;

·          Зносостійкий джгут.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Довжина: 320 см;

  Матеріал: сталь, вініл, пластик.

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029 купити по які завищеною вартістю 225 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Скакалки таких брендів, як наприклад: Fitex в каталозі Терра Спорт
Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скакалки

Давно планували зайнятися фігурою? Скакалка швидкісна нейлонова Fitex MDJR029 буде Вашим першим кроком. В « Скакалки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Скакалки здивує Вас своєю якістю. Скакалка плетені IronMaster (IR97110), 2,75 м , Скакалка плетені IronMaster (IR97110), 2,75 м і Скакалка плетені IronMaster (IR97110), 2,75 м від знаменитих світових виробників 98 Ви зможете побачити в нашій категорії Скакалки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Скакалки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн