Скакалка Diadora A-0136JR50

КОД ТОВАРУ: 76214
  • Скакалка Diadora A-0136JR50
Скакалка Diadora A-0136JR50
Особливості скакалки: універсальний спортивний снаряд, регульована довжина шнура, зручні пластикові ручки, оригінальне поєднання кольорів. Довжина шнура: 2,75 м. Матеріал: пластик, силікон.
Diadora
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
145 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал шнура
PVC
Матеріал ручок
Пластик
Лічильник стрибків
Немає
Довжина, м
2,7 - 2,9
АРТИКУЛ
A-0136JR50
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка з регульованим шнуром Diadora відноситься до тих універсальним тренажерів, якими можуть користуватися і діти, і дорослі. Незважаючи на всю простоту занять зі скакалкою, ви зможете зміцнити серцево-судинну систему, розвинути витривалість, підкачати м'язи ніг і спалити зайві калорії. Фахівці стверджують, що за годину інтенсивних вправ зі скакалкою можна витратити близько 720 калорій.
Скакалка з регульованим шнуром Diadora оснащена зручними пластиковими ручками. Довжина силіконового шнура скакалки регулюється, дозволяючи з її допомогою тренуватися користувачам різного зросту.

Особливості скакалки:
- універсальний спортивний снаряд;
- регульована довжина шнура;
- зручні пластикові ручки;
- оригінальне поєднання кольорів.

Способи вибору цього інвентарю:

1. Виміряйте довжину снаряда. Один кінець скакалки візьміть в руку, інший же при цьому повинен дістати до підлоги. Це і буде відповідна вам довжина.

2. Особисто ваша довжина і буде правильною. Скакалка підійде, якщо, коли ви встаєте на середину, ручки дістають вам до пахв. З більш довгим снарядом вам буде важко рухатися, з коротким - доведеться підбирати ноги.


Скакалка з регульованим шнуром Diadora - універсальний і ефективний тренажер!

Характеристики:
Довжина шнура: 2,75 м.
Матеріал: пластик, силікон.

Виробник: Diadora (Італія).
Компанія з'явилася на ринку в 2006 році. Вона спеціалізується на виробництві спортивного обладнання для будинку. Що випускаються компанією тренажери відрізняються надійністю, сучасним дизайном і високими технічними характеристиками. Тренажери зроблені з урахуванням комфортного застосування в домашніх умовах.

 


Скакалка Diadora A-0136JR50 купити по які завищеною вартістю 145 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Скакалки таких брендів, як наприклад: Diadora в каталозі Терра Спорт
Скакалка Diadora A-0136JR50

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка Diadora A-0136JR50"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скакалки

Давно планували зайнятися фігурою? Скакалка Diadora A-0136JR50 буде Вашим першим кроком. В « Скакалки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Скакалки здивує Вас своєю якістю. Скакалка плетені IronMaster (IR97110), 2,75 м , Скакалка плетені IronMaster (IR97110), 2,75 м і Скакалка плетені IronMaster (IR97110), 2,75 м від знаменитих світових виробників 98 Ви зможете побачити в нашій категорії Скакалки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Скакалки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн