Лава силова Tunturi SM60 Half Smith

КОД ТОВАРУ: 128231
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №2
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №3
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №4
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №5
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №6
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №7
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №8
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №9
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №10
  • Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №11
Лава силова Tunturi SM60 Half Smith
Тип: силовий тренажер. Належність: для будинку. Тип навантаження: на вільних вагах. Призначення: для всього тіла. Матеріал: сталь. Вага користувача: max-270 кг. Габарити: 178х180х186 см. Вага: 55 кг. Гарантія: 12 міс. Особливості лави: сталева конструкція; безпечна у використанні; регульована спинка лави; регульовані підставки для грифа штанги; укомплектована партою Скотта; валики з піни для ніг; для ефективних силових тренувань.
Tunturi
КУПИТИ
ЦІНА:
25 136 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3356 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
17TSSM6000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава силова Tunturi SM 60 Half Smith є ефективним і доступним тренажером для виконання великого комплексу вправ. Компактні габарити, простота і безпека у використанні дають можливість розмістити даний тренажер в домашніх умовах. Спинка лави регулюється під різним кутом нахилу, що дозволяє виконувати жим в декількох положеннях. Для грифа штанги передбачені підставки з регулюванням висоти для безпечного і зручного використання. Лава укомплектована партою Скотта для тренування біцепсів, яка може змінювати висоту. Завдяки валикам з піни можна виконувати вправи зі згинання та розгинання ніг. У даній моделі силової лави використовуються олімпійські млинці, які можна придбати окремо.

Особливості лави:

  - для домашнього спортивного залу;

  - сталева конструкція;

  - безпечна у використанні;

  - регульована спинка лави;

  - регульовані підставки для грифа штанги;

  - укомплектована партою Скотта;

  - валики з піни для ніг;

  - для ефективних силових тренувань.

Характеристики:

  Тип: силовий тренажер;

  Належність: для будинку;

  Тип навантаження: на вільних вагах;

  Призначення: для всього тіла;

  Матеріал: сталь;

  Вага користувача: max-270 кг;

  Габарити: 178х180х186 см;

  Вага: 55 кг;

  Гарантія: 12 міс.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).

Компанія почала свою діяльність у двадцять другому році минулого століття. За дуже короткий термін, бренд став дуже популярним виробником мопедів. У п'ятдесятих роках засновники торгової марки стали інвестувати кошти у виробництво тренажерів, ставши вже в сімдесятих лідером з виробництва якісного та затребуваного обладнання для занять фітнесом.


Лава силова Tunturi SM60 Half Smith вибрати за доступною вартості 25 136 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Tunturi в каталозі магазина Terrasport
Лава силова Tunturi SM60 Half Smith Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №2 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №3 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №4 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №5 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №6 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №7 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №8 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №9 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №10 Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - Фото №11

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава силова Tunturi SM60 Half Smith"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хотіли зайнятися спортом? Лава силова Tunturi SM60 Half Smith - це Ваш перший крок. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю оригінальністю. Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 , Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 і Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 від кращих світових виробників 136 Ви можете знайти в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн