Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS

КОД ТОВАРУ: 26613
  • Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS
Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS
Особливості сигналізатора клювання: електронний сигналізатор. Подає звуковий і світловий сигнали. Регулюється гучність звукового сигналу і його тембр. Стійкий до погодних умов. Водонепроникний. Легко кріпиться на кріпиться на стійку для коропових уділіщ.Особенно зручний на нічний риболовлі.
Behr
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Сигналізатори клювання
АРТИКУЛ
4211102
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS - компактний електронний сигналізатор зі звуковим та світловим сигналом. Стійкий до погодних умов і легко кріпиться на стійку для коропових вудилищ.
Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS - стандартний пристрій, що представляє собою вушко з вбудованим обертовим роликом, в який при установці вудилища на сигналізатор потрапляє волосінь. У момент клювання, що надходить з ролика крутний момент перетвориться пристроєм в сигнал - світловий, звуковий. Цей сигналізатор допоможе Вам з упевненістю визначати клювання, він може визначити реальний клювання і момент, коли пора "тягнути". На відміну від традиційних дзвіночків-гільз, сигналізатор клювання не стане перешкодою в момент виведення риби.

особливості:
- електронний сигналізатор;
- подає звуковий і світловий сигнали;
- стійкий до погодних умов;
- легко кріпиться на стійку для коропових вудилищ;
- зручний на нічний риболовлі.

Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS - гарантує прекрасний улов!


Характеристики:
Матеріал:
пластик.
Колір: чорний.

Виробник: Behr Angelsport (Німеччина).
Компанія Behr Angelsport була заснована в 1977 році членом німецької збірної команди рибалок і неодноразовим переможцем чемпіонатів Німеччини по матчевій риболовлі Манфредом Бером. Компанія має свої власні торгові марки, в тому числі Icebehr (зимовий одяг), Behrsports (одяг для відпочинку), Trendex (приманки і болісно), Eurobite (електронні індикатори клювання), RedCarp (для короповій рибалки), Yashita і Maracay (гачки) , Trendplus (волосіні). Компанія Behr Angelsport завжди представлена на провідних виставках і заходах, пов'язаних з риболовлею, таких як Chinafish, EFTTEX, ISPO і ANSPO. За 35 років перебування на міжнародному ринку компанія Behr добре зарекомендувала себе. Сьогодні вона відома якісними снастями для риболовлі за доступною ціною.


Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS купити по реально виправданою вартості 325 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для рыбалки таких брендів, як наприклад: Behr в інтернет каталозі Терраспорт
Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для риболовлі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сигналізатор клювання електронний Behr Angelsport Eurobite XS допоможе досягти мети. В « Аксесуари для риболовлі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для риболовлі порадує Вас високою якістю. Держатель угловой Ranger 28 см (Арт.RA 8837) , Держатель угловой Ranger 28 см (Арт.RA 8837) і Держатель угловой Ranger 28 см (Арт.RA 8837) від кращих світових брендів 2912 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для риболовлі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для риболовлі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн