Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP

КОД ТОВАРУ: 26614
  • Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP
Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP
Особливості сигналізатора клювання: електронний. 2 режими налаштування. Відділення для батарейок. Висока чутливість. Антикорозійний матеріал. Гумове кільце для кріплення на вудилище. Світлодіод-індикатор клювання. Підключення до свінгерів. Вихід для джерела живлення 9V. Невеликий розмір. Повністю водонепроникний.
Balzer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
409 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 55 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Сигналізатори клювання
АРТИКУЛ
11966000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP - це сучасний індикатор клювання невеликого розміру з широким діапазоном частот і регулятором гучності. Цей сигналізатор має високу чутливість до перешкод. Зелений світлодіод в лівій його частині сигналізує про клювання. У сигналізаторі передбачений регулятор звуку, з можливістю зменшити гучність до нуля. Його корпус зроблений з антикорозійного матеріалу.
Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP - дуже сучасний і затребуваний багатьма рибалками аксесуар, особливо зручний на нічний риболовлі. Він дозволяє рибалкам не упустити момент клювання, навіть відійшовши від вудок.

особливості:
- електронний;
- 2 режими налаштування;
- відділення для батарейок;
- висока чутливість;
- антикорозійний матеріал;
- гумове кільце для кріплення на вудилище;
- світлодіод-індикатор клювання;
- підключення до свінгерів;
- вихід для джерела живлення 9V;
- невеликий розмір;
- повністю водонепроникний.

Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP - гарантує успіх риболовлі!

Характеристики:
Колір корпусу:
чорний.
Матеріал: пластик, гума.

Виробник: Balzer (Німеччина).
Компанія Balzer заснована в Німеччині в 1949 році і вже більше 60 років є одним з провідних розробників і виробників риболовних снастей в Європі. З дня заснування і по сьогоднішній день, компанія є єдиним сімейним підприємством в Німеччині серед великих виробників снастей. Фірма Balzer виробляє найнадійніші вудилища в Німеччині. Якщо мова заходить про вудилищах, котушках, вертлюжком, поплавцях, штучних принадах, подсачка, аксесуарах, сумках, одязі - сьогодні Balzer пропонує абсолютно все для проведення успішного і повного подій дня на рибалці. Завдяки інноваціям і якості Balzer створив комплекс рибальських знарядь, рівних якому немає в Європі за співвідношенням ціна-якість.


Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP купити по які завищеною вартістю 409 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для рыбалки таких брендів, як наприклад: Balzer в каталозі Терра Спорт
Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Сигналізатор клювання електронний Balzer Galaxy XP буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для риболовлі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Точилка алмазна Balzer для гачків (ключик) , Точилка алмазна Balzer для гачків (ключик) і Точилка алмазна Balzer для гачків (ключик) від знаменитих світових виробників 2912 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для риболовлі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн