Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL

КОД ТОВАРУ: 84107
  • Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL
  • Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL - Фото №2
  • Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL - Фото №3
Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL
Основні переваги: водонепроникна, зносостійка, надміцна тканину, легка чистка. Матеріал: неопрен. Товщина: 5 мм. Гарантія: 12 місяців.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
474 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 63 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Неопрен
АРТИКУЛ
TRA-051.2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL - зручний атрибут для туристичного походу або подорожі. Сидушка зроблена з міцного водонепроникного матеріалу неопрену, також зберігає тепло. Добре брати з собою на риболовлю, полювання і навіть на пікнік. Дуже просто кріпиться і не потрібно вдаватися до якихось пристосувань. Цьому варіанту сидушки не страшні будь-яке забруднення, так як вона абсолютно легко піддається чищенню. Можна використовувати в будь-яку погоду і різні пори року.

Особливості сидушки:

- водонепроникна;

- зносостійка;

- надміцна тканину;

- легка чистка;

- доступна ціна.

Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL - забезпечить комфортний і безпечний відпочинок!

характеристики:

  Матеріал: неопрен.

Т олщіна: 5 мм.

  Гарантія: 12 місяців.

Виробник:   Tramp (Росія).

Tramp - російський виробник товарів для туризму та активного відпочинку. Компанія зарекомендувала себе як серйозного гравця на ринку туристичних товарів. На українському туристичному ринку Tramp представлена з 2003 року. На сьогоднішній день продукція компанії, перш за все, різні палатки, користуються великою популярністю серед широкого кола споживачів.


Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL купити за вигідною ціною 474 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Коврики для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Tramp в онлайн магазині Терра Спорт
Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL - Фото №2 Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки для відпочинку

Давно мрієте зайнятися спортом? Сидушка туристична Tramp, розмір - L / XL буде Вашим першим кроком. В « Килимки для відпочинку » є все, що необхідно спортсмену. Килимки для відпочинку здивує Вас своєю якістю. Килимок туристичний ТЕ-175 G Time Eco (8435269953804), 175х135см , Килимок туристичний ТЕ-175 G Time Eco (8435269953804), 175х135см і Килимок туристичний ТЕ-175 G Time Eco (8435269953804), 175х135см від знаменитих світових виробників 1345 Ви знайдете в нашому розділі Килимки для відпочинку . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Килимки для відпочинку . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн