Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405

КОД ТОВАРУ: 93518
  • Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405
  • Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 - Фото №2
  • Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 - Фото №3
Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405
Тип: компресійні шорти. Матеріал: еластичний антибактеріальний матеріал системи Flex 4. Стать: чоловіча. Колір: чорний / білий / червоний.
RDX
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
599 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Мушля
Немає
АРТИКУЛ
11405
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Для комфортних тренувань придбайте Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405. Дані шорти щільно прилягають до ноги і відчуваються, як друга шкіра. Шорти виготовлені з еластичного матеріалу системи Flex 4, завдяки якому спортсмен краще почуває руху. Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 не тільки знижують напругу при великих навантаженнях, але і підтримують м'язи стегон. Після тренувань шорти допомагають м'язам відновитися. Завдяки антимікробним властивостям тканини, шорти відмінно поглинають різні запахи і піт, захищають від бактерій, підтримуючи оптимальну температуру. Надійну фіксацію шорт на тілі забезпечує щільна і широка гумка, яка запобігає їх сповзання.

Особливості шорт:
- короткі;
- еластичний матеріал системи Flex 4;
- антимікробні властивості тканини.

Шорти для MMA компреcсіонние короткі RDX 11405 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: компресійні шорти;
Матеріал: еластичний антибактеріальний матеріал системи Flex 4;
Стать: чоловіча;
Колір: чорний / білий / червоний.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг-партнера, не піддається деформації.


Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 купити за вигідною ціною 599 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Шорты и брюки таких торгових марок, як наприклад: RDX в онлайн каталозі Терра Спорт
Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 - Фото №2 Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шорти для MMA компресійні короткі RDX 11405 буде Вашим першим кроком. В « Шорти і брюки » є все, що необхідно спортсмену. Шорти і брюки здивує Вас своєю якістю. Шорты для MMA Berserk Spartan Pankration - L , Шорты для MMA Berserk Spartan Pankration - L і Шорты для MMA Berserk Spartan Pankration - L від знаменитих світових виробників 4410 Ви знайдете в нашому розділі Шорти і брюки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шорти і брюки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн