Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1)

КОД ТОВАРУ: 419910
  • Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1)
Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1)
Urge MidJet - дитячий гірський шолом, ідеально підходить як для сімейних прогулянок за містом так і навчання їзді на велосипеді по складним рельефам, якщо у дитини досить навичок. Модель виконана з екологічно ефективних матеріалів, такий підхід є візитною карткою компанії Urge, так як її принципами передбачена безпеку продукту для навколишнього середовища за рахунок можливості його вторинної переробки. Конструкція In-Mold з оболонкою з EPS піни гарантує чудову гасіння ударів і розподіл імпульсу по всьому корпусу шолома, тим самим підвищуючи безпеку під час випадкових падінь. Незважаючи на технологічність конструкції шолом має низьку вагу, що дозволяє зменшити навантаження додаткової екіпіровки на дитину, тим самим надаючи комфорт і не відволікаючи його від занять велоспортом своєї громіздкістю. 24 вентиляційних отвори підтримують оптимальну температуру і захищають від перегріву в жарку пору, ретельно охолоджуючи всі ділянки голови. Urge MidJet також сертифікований Еммануелем Газі від імені компанії Tribe Sport Group, в Коголіне (Франція) 5 грудня 2019 року. Характеристики: Козирок: Гнучкий; Кількість вентиляційних отворів: 24; Індекс екологічної ефективності: 6 з 7; Вага: 230; Оболонка: переробляється EPS; Призначення: All Mountain Kid; Конструкція: In-Mold; Стандарти (Сертифікати): CE - NF 1 078. розміри: Єдиний розмір: 48 - 55 см. особливості: Більшість матеріалів шолома придатні для вторинної переробки, що знижує ступінь впливу вироби на екологію. Універсальний дитячий розмір. технології: Конструкція In-Mold - комбінація зовнішньої полікарбонатною оболонки зі спінюється пінополістиролом (EPS). Така конструкція більш жорстка, стійка до ударів і легка. Спільна робота структури EPS і полікарбонатною оболонки гарантує опір до механічних впливів, що виникають при ударі, і розсіює енергію, щоб запобігти її передачу на голову людини.
Urge
  • Шлем велосипедный детский Urge MidJet желтый (UBP20117Y-1)
  • Шлем велосипедный детский Urge MidJet красный (UBP20116Y-1)
  • Шлем велосипедный детский Urge MidJet чёрный (UBP20115Y-1)
КУПИТИ
1 818 грн
ЦІНА: 1 091 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 146 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
48-55
Тип
Шоломи
Вік
Для дітей
АРТИКУЛ
UBP20116Y-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Urge MidJet - дитячий гірський шолом, ідеально підходить як для сімейних прогулянок за містом так і навчання їзді на велосипеді по складним рельефам, якщо у дитини досить навичок.

Модель виконана з екологічно ефективних матеріалів, такий підхід є візитною карткою компанії Urge, так як її принципами передбачена безпеку продукту для навколишнього середовища за рахунок можливості його вторинної переробки.

Конструкція In-Mold з оболонкою з EPS піни гарантує чудову гасіння ударів і розподіл імпульсу по всьому корпусу шолома, тим самим підвищуючи безпеку під час випадкових падінь.

Незважаючи на технологічність конструкції шолом має низьку вагу, що дозволяє зменшити навантаження додаткової екіпіровки на дитину, тим самим надаючи комфорт і не відволікаючи його від занять велоспортом своєї громіздкістю. 24 вентиляційних отвори підтримують оптимальну температуру і захищають від перегріву в жарку пору, ретельно охолоджуючи всі ділянки голови.

Urge MidJet також сертифікований Еммануелем Газі від імені компанії Tribe Sport Group, в Коголіне (Франція) 5 грудня 2019 року.

Характеристики:

  • Козирок: Гнучкий;
  • Кількість вентиляційних отворів: 24;
  • Індекс екологічної ефективності: 6 з 7;
  • Вага: 230;
  • Оболонка: переробляється EPS;
  • Призначення: All Mountain Kid;
  • Конструкція: In-Mold;
  • Стандарти (Сертифікати): CE - NF 1 078.
розміри:

  • Єдиний розмір: 48 - 55 см.
особливості:

  • Більшість матеріалів шолома придатні для вторинної переробки, що знижує ступінь впливу вироби на екологію.
  • Універсальний дитячий розмір.
технології:

Конструкція In-Mold - комбінація зовнішньої полікарбонатною оболонки зі спінюється пінополістиролом (EPS). Така конструкція більш жорстка, стійка до ударів і легка. Спільна робота структури EPS і полікарбонатною оболонки гарантує опір до механічних впливів, що виникають при ударі, і розсіює енергію, щоб запобігти її передачу на голову людини.

Виробник: Urge


Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1) купити за вигідною ціною 1 091 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Защита для катания таких виробників, як наприклад: Urge в магазині terrasport.ua
Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для катання

Давно мрієте зайнятися спортом? Шолом велосипедний дитячий Urge MidJet червоний (UBP20116Y-1) буде Вашим першим кроком. В « Захист для катання » є все, що необхідно спортсмену. Захист для катання здивує Вас своєю якістю. Шлем велосипедный детский Bobike One Plus Chocolate Brown, XS (46/53) (8740900007-1) , Шлем велосипедный детский Bobike One Plus Chocolate Brown, XS (46/53) (8740900007-1) і Шлем велосипедный детский Bobike One Plus Chocolate Brown, XS (46/53) (8740900007-1) від знаменитих світових виробників 820 Ви знайдете в нашому розділі Захист для катання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Захист для катання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн