Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver

КОД ТОВАРУ: 104051
  • Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver
Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver
Тип шолома: гірськолижний, для дорослих. Призначення: сноуборд, лижі. Матеріал: пінополістирол. Технологія In-Mold. Кріплення: ремінець. Додатково: наявність петлі для кріплення маски. Колір: чорний / сріблястий. Розмір: 55-58 / 58-61.
Alpina
  • Шлем горнолыжный Alpina Lips Flex silver/black
  • Шлем горнолыжный Alpina Lips Flex black/silver
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 865 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 382 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
55-58, 58-61
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
A9050-31
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex володіє чудовими захисними характеристиками. Внутрішній шар шолому проведений з матеріалу HI-EPS, структура якого представляє собою безліч мікроскопічних повітряних кишень, які б забезпечували надійний захисний ефект в момент удару і добре поглинають зайву вологу. Наявність мікропор в ньому забезпечує чудову вентиляцію шкірі голови. Підкладка шолома легко знімається, стирається вручну в теплій мильній воді, сушиться і легко кріпиться назад. Зовнішній шар зроблений у вигляді стильної в'язаній шапочки з зручними зав'язками. Зовнішній жорсткий шар шолому Hardshell забезпечить надійну і безпечну їзду по крутих сніжних схилах. До того ж, використання в процесі виготовлення ABS пластику істотно збільшує довговічність шолома.
Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex виготовлений у відповідності зі стандартами якості CE EN 1077. В даний час, це найбільш вимогливі стандарти безпеки та міцності шоломів. Тестуються 3 основні складові: амортизація, ефективність системи безпеки і кут огляду. Для міцного кріплення шолома на голові передбачений ремінець з багаторівневим механізмом блокування, що запобігає випадкове розкриття. Шолом легко підганяється під будь-який розмір голови за допомогою спеціального поворотного кільця, що забезпечує дуже комфортну посадку шолома. Фіксують ремінці кріпляться разом за допомогою зручного і простого у використанні Y-затиску, що забезпечує легке застібання / розстібання шолома.

Особливості шолома:
- гірськолижний;
- для дорослих;
- унісекс;
- технологія In-Mold;
- система регулювання розміру Run system;
- наявність петлі для кріплення маски;
- найвищий ступінь захисту;
- висока міцність зовнішнього шару;
- вентильований внутрішній шар;
- не боїться механічних пошкоджень;
- просто застібається / розстібається;
- підкладка шолома легко знімається для прання;
- стильний дизайн.

Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex - міцний, комфортний, стильний!

Характеристики:
Тип шолома: гірськолижний, для дорослих.
Призначення: сноуборд, лижі.
Матеріал: пінополістирол.
Технологія In-Mold.
Кріплення: ремінець.
Додатково: наявність петлі для кріплення маски.
Колір: чорний / сріблястий.
Розмір: 55-58 / 58-61.

Виробник: Alpina (Німеччина).

Компанія Alpina була заснована в 1980 році в Німеччині, в місті Фрідберг-Дерхінг. Випускаються нею гірськолижні маски, завдяки своїй високій якості і сучасного дизайну, користуються популярністю не тільки у споживачів європейських країн, але також - Австралії і США.


Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver вибрати за доступною вартості 2 865 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Шлемы и защита для катания на лыжах таких брендів, як наприклад: Alpina в каталозі магазина Terrasport
Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шоломи й захист для катання на лижах

Давно хотіли зайнятися спортом? Шолом гірськолижний Alpina Lips Flex black / silver - це Ваш перший крок. В « Шоломи й захист для катання на лижах » є все, що знадобиться спортсмену. Шоломи й захист для катання на лижах здивує Вас своєю оригінальністю. Шорты защитные Bone D30 Protective shorts - XL , Шорты защитные Bone D30 Protective shorts - XL і Шорты защитные Bone D30 Protective shorts - XL від кращих світових виробників 2083 Ви можете знайти в нашій категорії Шоломи й захист для катання на лижах . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Шоломи й захист для катання на лижах . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн