Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard

КОД ТОВАРУ: 89311
  • Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard
  • Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard - Фото №2
Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard
Матеріал: PU3G. Набивка тім'яної області шолома: піна EVA. Товщина набивання: 8 мм. Колір чорний. Розміри: XS-S, M, L, XL.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
885 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS-S, M, L, XL
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
ADIBHG051
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом для боксу Adidas Combat Sport Headguard відноситься до незамінних предметів боксерської екіпіровки, так як надійно захищає спортсмена в процесі тренувального поєдинку або професійного змагання. Пропонований шолом, як і будь-який інший, знижує силу удару приблизно на 30%. Він оберігає від пошкодження область підборіддя, вух, скронь, потилиці і верхівки. Спеціально передбачені кільця добре захищають вуха від травм в момент удару.
Шолом для боксу Adidas Combat Sport Headguard проведений з інноваційного матеріалу PU3G. В якості підкладки в пропонованому шоломі використаний швидковисихаючий, неслизький матеріал, зроблений із застосуванням технології I-Comfort +, і забезпечує шолому хорошу вентиляцію. Тім'яна область шолома захищена набиванням з 8 мм піни EVA. Розмір шолома легко регулюється за допомогою липучки, розташованої на потилиці. Він зроблений в лаконічному спортивному стилі, відповідному сучасним тенденціям спортивної моди. На лицьовій його частині завдано відомий логотип виробника Adidas.

Особливості шолома:
- призначений для захисту боксера;
- надійно захищає голову від травм;
- зроблений з інноваційного матеріалу PU3G;
- вентильована підкладка;
- тім'яна область захищена набиванням з піни EVA;
- регулюється за допомогою липучок.

Шолом для боксу Adidas Combat Sport Headguard -
традиційне якість, сучасний стиль!

Характеристики:
Матеріал: PU3G.
Набивка тім'яної області шолома: піна EVA.
Товщина набивання: 8 мм.
Колір: чорний.
Розміри: XS-S, M, L, XL.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Adidas - німецький промисловий концерн, який спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю. Висока якість і неперевершений дизайн продукції, що випускається їм продукції відомі у всьому світі. Компанія заснована в 1948 році, і історію її становлення можна назвати легендарною. Головний офіс Adidas розташований в Німеччині, в місті Херцогенаурах. Концерн має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в ін. Країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР.

Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard вибрати за доступною вартості 885 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Защита для головы таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі магазина Terrasport
Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно хотіли зайнятися спортом? Шолом боксерський Adidas Combat Sport Headguard - це Ваш перший крок. В « Захист для голови » є все, що знадобиться спортсмену. Захист для голови здивує Вас своєю оригінальністю. Шлем боксерский FirePower FPHGA5, зеленый - M , Шлем боксерский FirePower FPHGA5, зеленый - M і Шлем боксерский FirePower FPHGA5, зеленый - M від кращих світових виробників 767 Ви можете знайти в нашій категорії Захист для голови . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Захист для голови . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн