Шолом тренувальний Firepower FPHG1

КОД ТОВАРУ: 98962
  • Шолом тренувальний Firepower FPHG1
Шолом тренувальний Firepower FPHG1
Тип: тренувальний. Матеріал: штучна шкіра. Наповнювач: щільна, легка піна. Колір чорний. Розміри: M, L, XL.
Firepower
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 600 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 214 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L, XL
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
FPHG1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом тренувальний Firepower FPHG1 призначений для використання на тренуваннях в різних видах єдиноборств. Під дією удару шолом деформується, поглинаючи основну частину енергії і, досягнувши граничної деформації, рівномірно розподіляє її по всій поверхні голови, значно знижуючи, таким чином, травматичні наслідки сильного удару.
Шолом тренувальний Firepower FPHG1 пошитий з якісної штучної шкіри. Набивка виготовлена з легкої піни високої щільності. Шолом максимально захищає обличчя, забезпечуючи посилений захист чола, скул, підборіддя і нижньої щелепи, а додаткові кільцеві ущільнення надійно захищають від ударів область вух. Завдяки зручній шнуровочной регулюванню, розташованої у верхній області, шолом надійно фіксується і легко регулюється під розміри: M, L, XL. Дизайн шолома відповідає найсучаснішим вимогам спортивної моди, а наявність ненав'язливого орнаменту і графічного логотипу виробника Firepower робить його більш оригінальним.

Особливості шолома:
- тренувальний;
- надійно захищає від серйозних травм;
- пошитий зі штучної шкіри;
- набивка зроблена з міцної легкої піни;
- зручна система регулювання і фіксації;
- комфортне прилягання до голови;
- стильний дизайн.

Шолом тренувальний Firepower FPHG1 - надійний захист, справжній комфорт!

Характеристики:
Тип: тренувальний.
Матеріал: штучна шкіра.
Наповнювач: щільна, легка піна.
Колір: чорний.
Розміри: M, L, XL.

Виробник: Firepower (Англія).

Компанія Firepower спеціалізується переважно на виробництві спортивного інвентарю, який використовується в багатьох видах єдиноборств. Висока функціональність і сучасний дизайн, що випускаються нею рукавичок, боксерських шоломів, захисту гомілок і т.д. зробила її досить відомої на українському ринку. Випускаються Firepower товари відповідає найсучаснішим уявленням про спортивну моду і функціональності.

Шолом тренувальний Firepower FPHG1 підібрати і купити за реальною ціною 1 600 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Защита для головы таких торгових марок, як наприклад: Firepower в електронному магазині Terra Sport
Шолом тренувальний Firepower FPHG1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом тренувальний Firepower FPHG1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно хочете зайнятися фігурою? Шолом тренувальний Firepower FPHG1 допоможе почати легко. В « Захист для голови » є все, що Вам знадобиться. Захист для голови обрадує Вас своєю надійністю. Капа Opro Junior Bronze UFC Hologram, чорна (UFC_Junior-Bronze_Black) , Капа Opro Junior Bronze UFC Hologram, чорна (UFC_Junior-Bronze_Black) і Капа Opro Junior Bronze UFC Hologram, чорна (UFC_Junior-Bronze_Black) від кращих світових постачальників 767 Ви зможете знайти в нашій лінійці Захист для голови . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Захист для голови . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн