Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний

КОД ТОВАРУ: 104751
  • Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний
Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний
Тип: шейкер спортивний. Ємність: 600 мл + 2 дополтнітельних відділення по 200 мл і 150 мл для зберігання харчових добавок. Матеріал: пластик. Колір блакитний.
BioTech USA
  • Шейкер BioTech USA Wave+ Shaker 3в1 600 мл голубой
  • Шейкер BioTech USA Wave+ Shaker 3в1 600 мл дымчато-черный
  • Шейкер BioTech USA Wave+ Shaker 3в1 600 мл пурпурный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
200 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
АРТИКУЛ
48350
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3 in 1 600мл розрахований на приготування білкових і вуглеводних коктейлів, популярних у спортсменів. Шейкер володіє всіма необхідними якостями для швидкого і якісного збивання коктейлю: він герметичний, його можна нагрівати в мікрохвильовій печі або заморожувати в холодильнику, він має в своєму розпорядженні мірною шкалою, деградували в унціях і мілілітрах. Крім того, в ньому є сіточка для розмішування, - вона щільно фіксується, що виключає її провалювання.
Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3 in 1 600мл зроблений з безпечного для здоров'я пластика, позбавленого сторонніх запахів. Оптимальна місткість шейкера (600 мл) дозволяє приготувати подвійну порцію протеїнового коктейлю. Також приготування вуглеводного коктейлю (гейнера) не створить проблем. Дизайн шейкера розроблений з урахуванням сучасних уявлень про простоту і функціональності предметів повсякденного використання. Також внизу шейкера мають два прикручувати відділення по 200 мл і 150 мл для зберігання харчових добавок.Тіп: шейкер. Ємність: 600 мл + 150мл + 200 мл. Колір блакитний.

Особливості шейкера:
- для приготування білкових / вуглеводних коктейлів;
- 2 додаткових відділення по 200мл та 150мл;
- зроблений з якісного пластику;
- не має запаху;
- повністю герметичний;
- закручується пробка;
- можна нагрівати в мікрохвильовій печі / заморожувати в холодильнику;
- наявність мірної шкали в унціях / міліметрах;
- сіточка для розмішування;
- функціональний дизайн.

Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3 in 1 600мл - для швидкого і якісного збивання коктейлів!

Характеристики:
Тип: шейкер спортивний.
Ємність: 600 мл + 150мл + 200 мл.
Матеріал: пластик.
Колір: блакитний.

Виробник: BioTech (США).

BioTech спеціалізується на виробництві харчових добавок для спортсменів вже більше 20 років. Компанія виробляє протеїни, гейнери, амінокислоти, амінокислоти BCAA, жіросжігателі, предтреніровочную комплекси і багато іншого. BioTech має величезну кількість заводів з виробництва спортивного харчування, відомого більш ніж в 50-ти країнах світу. Компанія працює з кращими вченими і досвідченими технологами, які піклуються про те, щоб спортивне харчування відповідало всім високим нормам безпеки і якості. Вартість спортивного харчування BioTech доступна всім спортсменам без винятку. За рейтингами американських спортивних журналів, BioTech - кращий виробник спортивного харчування.


Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний вибрати за доступною вартості 200 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Шейкеры таких брендів, як наприклад: BioTech USA в каталозі магазина Terrasport
Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шейкери

Давно хотіли зайнятися спортом? Шейкер BioTech USA Wave + Shaker 3в1 600 мл блакитний - це Ваш перший крок. В « Шейкери » є все, що знадобиться спортсмену. Шейкери здивує Вас своєю оригінальністю. Шейкер BlenderBottle ProStak Original 650 мл з кулькою прозорий / зелений , Шейкер BlenderBottle ProStak Original 650 мл з кулькою прозорий / зелений і Шейкер BlenderBottle ProStak Original 650 мл з кулькою прозорий / зелений від кращих світових виробників 503 Ви можете знайти в нашій категорії Шейкери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Шейкери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн