Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій

КОД ТОВАРУ: 104759
  • Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій
Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій
Тип: шейкер. Призначення: для приготування спортивного коктейлю. Ємність: 700 мл. Матеріал: пластик. Колір синій.
BioTech USA
  • Шейкер BioTech USA Wave 700 мл белый
  • Шейкер BioTech USA Wave 700 мл розовый
  • Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синий
  • Шейкер BioTech USA Wave 700 мл черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
129 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 17 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
000001368
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шейкер BioTech USA Wave 700 мл незамінний для приготування протеїнових і білково-вуглеводних коктейлів, а також - гейнера, креатину, глютамина і інших видів спортивного харчування. Усередині нього є пластикова решітка, що сприяє розбивання грудочок. Завдяки своїй формі він дуже зручний у використанні. Для приготування потрібного коктейлю досить всього декількох струшувань шейкера.
Шейкер BioTech USA Wave 700 мл за рахунок щільно закручується кришечки, має гарну герметичністю, не допускаючи витікання коктейлю. Легка вага шейкера дозволяє брати його з собою, як в спортивний зал, так і в будь-яку поїздку. Його дизайн розроблений з урахуванням сучасних уявлень про простоту і функціональності предметів повсякденного використання. Тип: шейкер. Ємність: 700 мл. Колір синій.

Особливості шейкера:
- для приготування білкових / вуглеводних коктейлів;
- зроблений з якісного пластику;
- не має запаху;
- повністю герметичний;
- закручується кришечка;
- функціональний дизайн.

Шейкер BioTech USA Wave 700 мл - для швидкого і якісного збивання коктейлів!

Характеристики:
Тип: шейкер.
Призначення: для приготування спортивного коктейлю.
Ємність: 700 мл.
Матеріал: пластик.
Колір: синій.

Виробник: BioTech (США).

BioTech спеціалізується на виробництві харчових добавок для спортсменів вже більше 20 років. Компанія виробляє протеїни, гейнери, амінокислоти, амінокислоти BCAA, жіросжігателі, предтреніровочную комплекси і багато іншого. BioTech має величезну кількість заводів з виробництва спортивного харчування, відомого більш ніж в 50-ти країнах світу. Компанія працює з кращими вченими і досвідченими технологами, які піклуються про те, щоб спортивне харчування відповідало всім високим нормам безпеки і якості. Вартість спортивного харчування BioTech доступна всім спортсменам без винятку. За рейтингами американських спортивних журналів, BioTech - кращий виробник спортивного харчування.



Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій підібрати і замовити по які завищеною вартістю 129 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Шейкеры таких торгових марок, як наприклад: BioTech USA в онлайн каталозі Терра Спорт
Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шейкери

Давно планували зайнятися фігурою? Шейкер BioTech USA Wave 700 мл синій допоможе на шляху до мети. В « Шейкери » є все, що необхідно спортсмену. Шейкери обрадує Вас високою якістю. Шейкер спортивний BlenderBottle Classic 820ml Plum , Шейкер спортивний BlenderBottle Classic 820ml Plum і Шейкер спортивний BlenderBottle Classic 820ml Plum від топових світових брендів 503 Ви зможете побачити в нашій лінійці Шейкери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Шейкери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн