Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева

КОД ТОВАРУ: 94672
  • Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева
  • Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева - Фото №2
  • Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева - Фото №3
Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева
Особливості шапки: водонепроникна, забезпечує комфорт і тепло в холодну пору, "дихаючий" ефект, мембранні технології, стриманий стиль. Головний функціональний шар: мембрана Porelle®. Внутрішній шар: мікрофліс Porelle®. Зовнішній шар: акрилове волокно. Максимальна температура прання: 40 З Цельсія. Кольори: блакитний, помаранчевий.
Dexshell
  • Шапка водонепроницаемая DexShell DH332N голубая
  • Шапка водонепроницаемая DexShell DH332N розовая
  • Шапка водонепроницаемая DexShell DH332N оранжевая
  • Шапка водонепроницаемая DexShell DH332N фиолетовая
КУПИТИ
ЦІНА:
1 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 134 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Шапки
АРТИКУЛ
DH332N-OG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапка водонепроникна DexShell DH332N забезпечує ефективний захист в жорстких погодних умовах. Захищає не тільки від вологи, але і від самого сильного вітру. У шапці DexShell ви будете почувати себе комфортно на полюванні або на зимовій риболовлі. Водонепроникна шапка забезпечить вам тепло і комфорт під час катання на лижах чи сноуборді, занять альпінізмом або їзди на велосипеді в холодну пору року.
Шапка водонепроникна DexShell DH332N складається з трьох шарів:

1. Головний функціональний шар - мембрана Porelle ®, яка виробляється в Англії. Саме вона робить шапку DexShell водонепроникною, і головне - відповідає за ефективне потоотведеніе. Працює еластична і міцна мембрана Porelle ® завдяки різниці температур всередині і зовні шапки.

2. Внутрішній шар складається з микрофлиса. Це м'який і легкий матеріал, винайдений фахівцями компанії Polartec ®. Особлива структура волокна дозволяє швидко відводити вологу з поверхні тіла - що особливо важливо при інтенсивних фізичних навантаженнях.

3. Зовнішній акриловий шар робить шапку DexShell легкої, стійкою до зношування, а також допомагає зберігати форму. Особливість моделі - яскрава і оригінальна забарвлення.


Особливості шапки:
- водонепроникна;
- забезпечує комфорт і тепло в холодну пору;
- "дихаючий" ефект;
- мембранні технології;
- стриманий стиль.

Шапка водонепроникна DexShell DH332N - тепла, затишна, стильна!

Характеристики:
Головний функціональний шар: мембрана Porelle®.
Внутрішній шар: мікрофліс Porelle®.
Зовнішній шар: акрилове волокно.
Максимальна температура прання: 40 З Цельсія.
Колір: помаранчевий.

Виробник: DexShell.
Продукція DexShell, розроблена з якісних матеріалів, має водонепроникні і дихаючі функції, зберігаючи максимальний комфорт.


Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева підібрати і купити за реальною ціною 1 000 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Одежда и обувь для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Dexshell в електронному магазині Terra Sport
Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева - Фото №2 Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно хочете зайнятися фігурою? Шапка водонепроникна DexShell DH332N помаранчева допоможе почати легко. В « Одяг та взуття для риболовлі » є все, що Вам знадобиться. Одяг та взуття для риболовлі обрадує Вас своєю надійністю. Термофутболка ч Lasting K2 5050 S , Термофутболка ч Lasting K2 5050 S і Термофутболка ч Lasting K2 5050 S від кращих світових постачальників 3300 Ви зможете знайти в нашій лінійці Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн