Шахи стакан GB086L

КОД ТОВАРУ: 104453
  • Шахи стакан GB086L
Шахи стакан GB086L
Шахи стакан GB086L - подарунковий набір скляних шахів в незвичайному виконанні. З ним Ваша гра стане не тільки інтелектуальної, а й веселою - алкогольної. Набір складається з 32 стопок (по 30 мл кожна) із зображенням шахових фігур і скляної дошки - поля бою. Загальна місткість набору - 0,96 літра. Чудовий подарунок для друзів і колег! Такий подарунок потішить його володаря і всіх гостей! Колись мудреці шукали істину у вині; а в цих шахах за допомогою стопок шукається перемога! Алкогольні шахи - це унікальний спосіб поєднати спілкування інтелектів за допомогою найдавнішої стратегічної гри зі спілкуванням душ за допомогою доброзичливої застільної бесіди. Після «вбивства» тієї чи іншої фігури можна вимовляти дружні тости, до різних фігур можна використовувати різні види закуски. Таким чином, шахи з настільної стратегічної гри перетворюються в застольну гастрономічну гру! .
Украина
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
624 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 83 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
GB086L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шахи стакан GB086L - подарунковий набір скляних шахів в незвичайному виконанні. З ним Ваша гра стане не тільки інтелектуальної, а й веселою - алкогольної. Набір складається з 32 стопок (по 30 мл кожна) із зображенням шахових фігур і скляної дошки - поля бою. Загальна місткість набору - 0,96 літра. Чудовий подарунок для друзів і колег! Такий подарунок потішить його володаря і всіх гостей! Колись мудреці шукали істину у вині; а в цих шахах за допомогою стопок шукається перемога! Алкогольні шахи - це унікальний спосіб поєднати спілкування інтелектів за допомогою найдавнішої стратегічної гри зі спілкуванням душ за допомогою доброзичливої застільної бесіди. Після «вбивства» тієї чи іншої фігури можна вимовляти дружні тости, до різних фігур можна використовувати різні види закуски. Таким чином, шахи з настільної стратегічної гри перетворюються в застольну гастрономічну гру!



Характеристики:
Матеріал фігур:
скло;
Матеріал дошки: стелко;
Обсяг стаканчика: 30 мл;
Загальний обсяг набору: 0,96 л;
Розміри шахівниці: 35х35 см;
Висота фігури: 4,5 см.

Виробник: Україна.


Шахи стакан GB086L купити по реально виправданою вартості 624 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Шахматы таких брендів, як наприклад: Украина в інтернет каталозі Терраспорт
Шахи стакан GB086L

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шахи стакан GB086L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шахи

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Шахи стакан GB086L допоможе досягти мети. В « Шахи » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Шахи порадує Вас високою якістю. Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 301P, 8 см , Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 301P, 8 см і Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 301P, 8 см від кращих світових брендів 161 Ви побачите в нашій категорії Шахи . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Шахи . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн