Крокомір електронний TFA HiTrax Walk

КОД ТОВАРУ: 120919
  • Крокомір електронний TFA HiTrax Walk
  • Крокомір електронний TFA HiTrax Walk - Фото №2
Крокомір електронний TFA HiTrax Walk
Тип: крокомір. Вид: електронний. Корпус: пластик. Функції: пройдену відстань, кількість кроків, швидкість руху, витрачені калорії, автоматичне вимикання. Розмір: 3,6х4,8х8,5 см. Харчування: батарейка LR 44 1,5V. Вага: 40 гр. Гарантія: 12 міс. Особливості шагомера: багатофункціональний пристрій; компактні розміри; простий в управлінні; має функцію автоматичного вимкнення.
TFA
КУПИТИ
ЦІНА:
524 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 70 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
422003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Крокомір електронний TFA HiTrax Walk є невеликим, компактним пристроєм, який розташовують поблизу центра ваги, наприклад, на поясі. Представлений пристрій допоможе бачити інформацію про кількість зроблених кроків, пройдену відстань і витрачені на це калоріях. Крокомір використовується не тільки спортсменами, але і звичайними людьми, готовими вести активний спосіб життя і підтримувати своє здоров'я на належному рівні.

Особливості шагомера:

  - багатофункціональний пристрій;

  - невеликі розміри;

  - простий в управлінні;

  - є функція автоматичного вимкнення.

Характеристики:

  Тип: крокомір;

  Вид: електронний;

  Корпус: пластик;

  Функції: пройдену відстань, кількість кроків, швидкість руху, витрачені калорії,

  автоматичне вимикання;                        

  Розмір: 3,6х4,8х8,5 см;

  Харчування: батарейка LR 44 1,5V;

  Вага: 40 гр;

  Гарантія: 12 міс.

Виробник: TFA (Німеччина).

Бренд запатентований в 1969 році в Німеччині сім'єю Достману. За короткий проміжок часу, торгова марка змогла перетвориться з не великий фірми на справжнього промислового виробника. Весь асортимент товарів TFA проходить спеціальне тестування в лабораторіях. Продукція бренду відома більше ніж в 80 країнах. Розвиток компанії відбувається завдяки вузькому співпраці з висококласними професіоналами в області метеорології та інноваційних комп'ютерних технологій.


Крокомір електронний TFA HiTrax Walk підібрати і замовити по які завищеною вартістю 524 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Секундомеры, шагомеры, таймеры таких торгових марок, як наприклад: TFA в онлайн каталозі Терра Спорт
Крокомір електронний TFA HiTrax Walk Крокомір електронний TFA HiTrax Walk - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крокомір електронний TFA HiTrax Walk"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Секундоміри, крокоміри, таймери

Давно планували зайнятися фігурою? Крокомір електронний TFA HiTrax Walk допоможе на шляху до мети. В « Секундоміри, крокоміри, таймери » є все, що необхідно спортсмену. Секундоміри, крокоміри, таймери обрадує Вас високою якістю. Крокомір 3D Kyto PDM-2608 + USB , Крокомір 3D Kyto PDM-2608 + USB і Крокомір 3D Kyto PDM-2608 + USB від топових світових брендів 505 Ви зможете побачити в нашій лінійці Секундоміри, крокоміри, таймери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Секундоміри, крокоміри, таймери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн