Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Ведмедик"

КОД ТОВАРУ: 154616
  • Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Ведмедик"
Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу
Тип: розвиваюча гра. Вік: від 3-х років. Матеріал: дерево. Кількість деталей: 18. Розмір: 4х14х13 см. Особливості гра: для дітей від трьох років; з натурального дерева; пазли-вкладиші; безпечне покриття; зручна дерев'яна коробочка з кришкою; призначений для розвитку і навчання дітей.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
237 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
88047
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу Ведмедик складається з вісімнадцяти деталей, за допомогою яких малюк зможе створити кілька образів милого тварини. Дана модель допоможе малюкові вдосконалювати моторику, мислення, увагу, навчитися розрізняти емоції і підбирати одяг відповідного стилю. Фігурка ведмедика складається з трьох частин: голова з різними виразами міміки (добрий, веселий, сердитий, злий, сумний), верхня частина тулуба, нижня частина тулуба.

Особливості гра:

- для дітей від трьох років;

- з натурального дерева;

- пазли-вкладиші;

- безпечне покриття;

- зручна дерев'яна коробочка з кришкою;

- призначений для розвитку і навчання дітей.

Характеристики:

Тип: розвиваюча гра;

Вік: від 3-х років;

Матеріал: дерево;

Кількість деталей: 18;

Розмір: 4х14х13 см.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Ведмедик" купити за вигідною ціною 237 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Bino в електронному каталозі Терраспорт
Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Ведмедик"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Ведмедик""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Ведмедик" буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Іграшка розвиваюча Kiddieland "Пожежна машина" , Іграшка розвиваюча Kiddieland "Пожежна машина" і Іграшка розвиваюча Kiddieland "Пожежна машина" від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн