Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Родина ведмедів"

КОД ТОВАРУ: 154614
  • Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Родина ведмедів"
Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу
Тип: розвиваюча гра. Вік: від 3-х років. Матеріал: дерево. Кількість деталей: 72. Розмір: 2,5х16,5х20,5 см. Особливості гра: для дітей від трьох років; з натурального дерева; пазли-вкладиші; безпечне покриття; зручна дерев'яна коробочка з кришкою і розділовими перегородками; призначений для розвитку і навчання дітей.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
514 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 69 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
88016
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу Сім'я ведмедів - створений з натуральних, безпечних матеріалів. Представлений у вигляді дерев'яної коробочки з кришкою, яка виконує роль рамки, в яку необхідно вставити чотирьох тварин, що складаються з різних елементів. Фігурки ведмедів складаються з трьох частин: голова з різними виразами міміки (добрий, веселий, сердитий, злий, сумний), верхня частина тулуба, нижня частина тулуба. Малюкові необхідно, застосувавши пропоновані деталі, одягнути сім'ю, підібравши відповідний наряд. Костюми членів сім'ї можуть відповідати їх настрою, а можуть не залежати від нього. Завдяки даному набору дитина повинна проявити свою уяву і придумати цікаві історії для гри. Дана модель допоможе малюкові розвивати дрібну моторику, координаційні навички, логіку, уяву, увагу, мислення, посидючість.

Особливості гра:

- для дітей від трьох років;

- з натурального дерева;

- пазли-вкладиші;

- безпечне покриття;

- зручна дерев'яна коробочка з кришкою і розділовими перегородками;

- призначений для розвитку і навчання дітей.

Характеристики:

Тип: розвиваюча іuра;

Вік: від 3-х років;

Матеріал: дерево;

Кількість деталей: 72;

Розмір: 2,5х16,5х20,5 см.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Родина ведмедів" купити по які завищеною вартістю 514 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Развивающие игрушки таких брендів, як наприклад: Bino в каталозі Терра Спорт
Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Родина ведмедів"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Родина ведмедів""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно планували зайнятися фігурою? Гра розвиваюча Bino Шафа для одягу "Родина ведмедів" буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Гра механічна Splash Toys ST30106 "Скажений тостер" , Гра механічна Splash Toys ST30106 "Скажений тостер" і Гра механічна Splash Toys ST30106 "Скажений тостер" від знаменитих світових виробників 2001 Ви зможете побачити в нашій категорії Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн