Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см

КОД ТОВАРУ: 329126
  • Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см
Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см
Сітка Yakimasport для тенісбол (футволея) на траві використовується в тренувальному процесі професійних футбольних команд, академіях футболу і ДЮСШ. Футбольний тренажер для тенісбол (футволея) розвиває базові технічні та координаційні навички в роботі з м'ячем і схвалений Європейським інститутом спорту для масового використання. Тренажер для тенісбол або футбол-тенісу призначений тільки для установки в грунт, стійки повинні бути укріплені в ґрунті. Набір для тенісбол має сітку, шириною 6 метрів, що дозволяє зручно грати-працювати двом футболістам з кожного боку. Рекомендована висота установки сітки для роботи в футбольних клубах та академіях відповідає 75 см. Набір для для тенісбол Yakimasport можна використовувати за містом на природі або дачі для розваги, де може встановлюватися висота сітки до 150 см - це рекомендується тільки для бадмінтону. У наборі з сіткою йде чохол для транспортування і зберігання.
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 900 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 788 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Інше
АРТИКУЛ
YS-100324
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сітка Yakimasport для тенісбол (футволея) на траві використовується в тренувальному процесі професійних футбольних команд, академіях футболу і ДЮСШ.
Футбольний тренажер для тенісбол (футволея) розвиває базові технічні та координаційні навички в роботі з м'ячем і схвалений Європейським інститутом спорту для масового використання. Тренажер для тенісбол або футбол-тенісу призначений тільки для установки в грунт, стійки повинні бути укріплені в ґрунті.
Набір для тенісбол має сітку, шириною 6 метрів, що дозволяє зручно грати-працювати двом футболістам з кожного боку. Рекомендована висота установки сітки для роботи в футбольних клубах та академіях відповідає 75 см.
Набір для для тенісбол Yakimasport можна використовувати за містом на природі або дачі для розваги, де може встановлюватися висота сітки до 150 см - це рекомендується тільки для бадмінтону. У наборі з сіткою йде чохол для транспортування і зберігання.

Характеристики:

  • Тип товару: Сітка для тенісбол, футволея
  • Довжина: 600 см
  • Ширина: 75 см
  • Призначення: Футбол-футзал

Виробник: Yakimasport


Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см купити за вигідною ціною 5 900 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Другие таких торгових марок, як наприклад: Yakimasport в електронному каталозі Терраспорт
Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Сітка для тенісбол на траві Yakimasport (100324), 600х75 см буде Вашим першим кроком. В « Інші » є все, що необхідно спортсмену. Інші здивує Вас своєю якістю. М'яч ігровий Select Play 18 Foamball w / PU skin (54 см) помаранчевий , М'яч ігровий Select Play 18 Foamball w / PU skin (54 см) помаранчевий і М'яч ігровий Select Play 18 Foamball w / PU skin (54 см) помаранчевий від знаменитих світових виробників 9276 Ви знайдете в нашому розділі Інші . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Інші . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн