Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг

КОД ТОВАРУ: 352118
  • Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг
Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг
SPART Sand Bag 5 kg Сендбег (або пісочний мішок) - це спортивний снаряд для силових і функціональних тренувань, що представляє собою мішок з міцного матеріалу, наповнений піском. Це одне з універсальних, простих і в той же час дуже ефективних пристосувань для фітнесу. Розвиває вибухову силу, загальну витривалість, координацію різних типів, а також тренує серцево-судинну систему. При тренуванні змінює центр ваги, що дозволяє максимально наблизити заняття до умов реального життя. Мішок з піском можна штовхати, тягнути, волочити, кидати, розвиваючи силу і креативний підхід до спорту. багатофункціональний снаряд; зовнішній чохол з поліефірної тканини підвищеної щільності oxford + pvc з водовідштовхувальними властивостями чудово тримає первісну форму, не стирається при тривалому використанні; любий каприз сендбега декорований накладками різного кольору для зручності диференціації; має міцні, надійно закріплені, зручні для захоплення ручки петлі; тренування можна проводити в режимі HIIT (високоінтенсивної інтервального тренування).
Spart
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 723 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 230 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
АРТИКУЛ
CD8013-5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

SPART Sand Bag 5 kg.
Сендбег (або пісочний мішок) - це спортивний снаряд для силових і функціональних тренувань, що представляє собою мішок з міцного матеріалу, наповнений піском. Це одне з універсальних, простих і в той же час дуже ефективних пристосувань для фітнесу. Розвиває вибухову силу, загальну витривалість, координацію різних типів, а також тренує серцево-судинну систему. При тренуванні змінює центр ваги, що дозволяє максимально наблизити заняття до умов реального життя. Мішок з піском можна штовхати, тягнути, волочити, кидати, розвиваючи силу і креативний підхід до спорту.

Характеристики:

  • багатофункціональний снаряд;
  • зовнішній чохол з поліефірної тканини підвищеної щільності oxford + pvc з водовідштовхувальними властивостями чудово тримає первісну форму, не стирається при тривалому використанні;
  • любий каприз сендбега декорований накладками різного кольору для зручності диференціації;
  • має міцні, надійно закріплені, зручні для захоплення ручки петлі;
  • тренування можна проводити в режимі HIIT (високоінтенсивної інтервального тренування).

Виробник: Spart

Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг купити за вигідною ціною 1 723 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: Spart в онлайн каталозі Терра Спорт
Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно мрієте зайнятися спортом? Сендбег для функціонального тренінгу Spart (мішок з піском) (CD8013-5), 5 кг буде Вашим першим кроком. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що необхідно спортсмену. Устаткування для Кроссфіта здивує Вас своєю якістю. М'яч для кроcсфіта LivePro Wall Ball (LP8100-5), 5кг , М'яч для кроcсфіта LivePro Wall Ball (LP8100-5), 5кг і М'яч для кроcсфіта LivePro Wall Ball (LP8100-5), 5кг від знаменитих світових виробників 4352 Ви знайдете в нашому розділі Устаткування для Кроссфіта . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн