Секундомір електронний Junsd JS-601

КОД ТОВАРУ: 101431
  • Секундомір електронний Junsd JS-601
Секундомір електронний Junsd JS-601
Тип: електронний. Призначення: спортивний. Матеріал: метал. Циферблат: цифровий. Автокалендар: є. Формат відображення часу: 12/24. Точність: 0,01 сек. Пам'ять: є. Будильник: є.
JunSD
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Додатково
З пам'яттю
АРТИКУЛ
JS-6010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Junsd JS-601 - електронний секундомір з цифровим циферблатом, виготовлений з металу. Даний секундомір створений для вимірювання інтервалу часу. Junsd JS-601 вимірює час з точністю до 0,01 сек. Модель Junsd JS-601 стане в нагоді не тільки під час тренувань, але і під час проведення змагань, так як вона точна в порівнянні результатів.

Не тільки тренеру, а й будь-якого спортсмена або людині, що веде активний спосіб життя, важливо мати секундомір, який допоможе стежити за досягненнями. Секундомір Junsd JS-601 - це те, що вам потрібно, адже він володіє чітким дисплеєм, який поінформує вас про час в годинах, хвилинах і секундах, а також про місяць і день тижня. Також є можливість вибору формату часу в 12-годинному або 24-годинному режимі.

Особливості секундоміра:
- електронний;
- метал;
- цифровий циферблат;
- дисплей з відображенням часу і дати;
- точність до 0,01 сек;
- два формати часу;
- наявність будильника.

Секундомір електронний Junsd JS-601 метал - для активних людей!

Характеристики:
Тип: електронний;
Призначення: спортивний;
Матеріал: метал;
Циферблат: цифровий;
Автокалендар: є;
Формат відображення часу: 12/24;
Точність: 0,01 сек;
Пам'ять: є;
Будильник: є.

Виробник: Junsd (Китай).
Junsd - виробник якісних і недорогих секундомірів і спортивних аксесуарів. Торгову марку Junso вибирають і спортсмени, і ті, хто веде активний спосіб життя, адже вироби Junsd підійдуть кожному.


Секундомір електронний Junsd JS-601 вибрати за доступною вартості 0 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Секундомеры, шагомеры, таймеры таких брендів, як наприклад: JunSD в каталозі магазина Terrasport
Секундомір електронний Junsd JS-601

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Секундомір електронний Junsd JS-601"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Секундомір електронний Junsd JS-601 - це Ваш перший крок. В « Секундоміри, крокоміри, таймери » є все, що знадобиться спортсмену. Секундоміри, крокоміри, таймери здивує Вас своєю оригінальністю. Крокомір 3D Kyto PDM-2612 + USB синій , Крокомір 3D Kyto PDM-2612 + USB синій і Крокомір 3D Kyto PDM-2612 + USB синій від кращих світових виробників 505 Ви можете знайти в нашій категорії Секундоміри, крокоміри, таймери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Секундоміри, крокоміри, таймери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн