Маска лижна Dunlop Scorpion 08

КОД ТОВАРУ: 129699
  • Маска лижна Dunlop Scorpion 08
Маска лижна Dunlop Scorpion 08
Тип: маска. Вид: гірськолижна. Пол: унісекс. Лінзи: подвійний циліндр, димчасті. Матеріал лінз: полікарбонат. Колір оправи: коричневий. Поєднання з шоломом: є. Особливості маски: якісно прилягає до обличчя; циліндричні лінзи; захист від УФ; протитуманні покриття; технологія вільного бачення; подвійна застібка; поєднується з шоломом.
Dunlop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 194 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Маска
АРТИКУЛ
Scorpion_08
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска лижна Dunlop Scorpion 08 павутина коричнева оснащена подвійним циліндровим фільтром, що забезпечує якісну оглядову картинку навіть при сліпучому сонці. Вентиляційні отвори не дають можливості оптиці пітніти, підтримуючи чіткість зображення. Якісна передача кольорів і оптична точність маски передаються завдяки інноваційній технології вільного бачення. Аксесуар надійно тримається на обличчі за допомогою якісного еластичного ременя з подвійною фіксацією.

Особливості маски:

  - якісно прилягає до обличчя;

  - циліндричні лінзи;

  - захист від УФ;

  - протитуманні покриття;

  - технологія вільного бачення;

  - подвійна застібка;

  - поєднується з шоломом.

Характеристики:

  Тип: маска;

  Вид: гірськолижна;

  Пол: унісекс;

  Лінзи: подвійний циліндр, димчасті;

  Матеріал лінз: полікарбонат;

  Колір оправи: коричневий;

  Поєднання з шоломом: є.

Виробник: Dunlop (Австралія).

Компанія почала свою історію в Бірмінгемі з виробництва м'ячів для популярної в ті часи гри - гольфу. У 30-х роках ХХ століття бренд збільшив асортимент своєї продукції, зайнявшись випуском спортивного взуття і форми для тенісу. У 2003 році торгова марка пережила своє друге народження, її власником став Майк Ешлі, якому за дуже короткі терміни вдалося зробити компанію більш успішною і впізнаваною в світі.  


Маска лижна Dunlop Scorpion 08 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 455 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Лыжные маски и очки таких торгових марок, як наприклад: Dunlop в онлайн каталозі Терра Спорт
Маска лижна Dunlop Scorpion 08

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска лижна Dunlop Scorpion 08"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Маска лижна Dunlop Scorpion 08 допоможе на шляху до мети. В « Лижні маски і окуляри » є все, що необхідно спортсмену. Лижні маски і окуляри обрадує Вас високою якістю. Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта , Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта і Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта від топових світових брендів 1499 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лижні маски і окуляри . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лижні маски і окуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн