Сауна для обличчя Beurer FS 50

КОД ТОВАРУ: 78048
  • Сауна для обличчя Beurer FS 50
Сауна для обличчя Beurer FS 50
Особливості сауни: для інтенсивного догляду за шкірою, для проведення інгаляцій, насадка для сауни / для косметичного догляду за обличчям, парова насадка для інгаляцій, плавне регулювання подачі пари, алюмінієвий випарник, наявність контейнера для ароматичних речовин, комплектується мірним стаканчиком. Потужність 120 Вт.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
3 279 грн
ЦІНА: 2 459 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 328 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
FS 50
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сауна для обличчя Beurer FS 50 призначена для застосування виключно на обличчі.
Застосування розпарюють маски для обличчя дає ідеальну основу для косметичного догляду. Вона оптимально готує шкіру обличчя для подальшої обробки, наприклад, для глибокого очищення, зволоження, для масок і т.п. У косметичних салонах обробка особи дуже часто починається саме з розпарювання. Стимулюючий пар покращує кровопостачання шкіри, пори відкриваються, що дозволяє краще її очистити. Завдяки цьому створюється прекрасна вихідна база для будь-якого виду обробки особи. Через відкриті пори косметичні засоби глибше проникають в шкіру, їх дія стає оптимальним.
Сауна для обличчя Beurer FS 50 оснащена насадкою для ароматизаторів, що дає можливість застосовувати цілющі трави, масла і інші ароматичні речовини. Цілющі трави, масла і інші ароматичні речовини, змішуючись з водяною парою, найкращим чином проявляють свої властивості. Не можна використовувати сольові розчини. Дозволяється використовувати тільки такі цілющі трави, масла і інші ароматичні речовини, які призначені та придатні для застосування з парової маскою. Дуже докладна і виразна інструкція з експлуатації приладом і правилам безпеки входить в комплект. Перед тим, як користуватися ним, не завадить вивчити інструкцію.

Особливості сауни:
- для інтенсивного догляду за шкірою;
- для проведення інгаляцій;
- насадка для сауни / для косметичного догляду за обличчям;
- парова насадка для інгаляцій;
- плавне регулювання подачі пари,
- алюмінієвий випарник;
- наявність контейнера для ароматичних речовин;
- комплектується мірним стаканчиком.

Сауна для обличчя Beurer FS 50 - ідеальна для проведення комплексних косметичних процедур!

Характеристики:
Потужність 120 Вт.
Матеріал випарника: алюміній.
У комплект входить: контейнер для ароматичних речовин, мірний стаканчик.
Ємність мірного стаканчика: 50 мл


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Сауна для обличчя Beurer FS 50 купити за вигідною ціною 2 459 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: Beurer в онлайн каталозі Терра Спорт
Сауна для обличчя Beurer FS 50

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сауна для обличчя Beurer FS 50"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мрієте зайнятися спортом? Сауна для обличчя Beurer FS 50 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю якістю. Крем для оновлення та відновлення шкіри Elicina , Крем для оновлення та відновлення шкіри Elicina і Крем для оновлення та відновлення шкіри Elicina від знаменитих світових виробників 1421 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн