Санки Plast Kon Twister сині

КОД ТОВАРУ: 101078
  • Санки Plast Kon Twister сині
Санки Plast Kon Twister сині
Тип санок: дитячі, пластикові. Вік дитини: від 6 років. Матеріал: пластик. Морозостійкість: -20 С. Максимально допустиме навантаження: 50 кг. Вага санок: 1,2 кг. Розмір: 80х33х14 см. Колір: сині.
Plast Kon
  • Санки Plast Kon Twister красные
  • Санки Plast Kon Twister синие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
225 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Санки
Матеріал
Пластик
Конфігурація
З гальмом
АРТИКУЛ
SAN-00-41
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Санки Plast Kon Twister SAN-00-41 представляють собою литу пластикову конструкцію, геометрія якої розрахована на комфорт маленького їздця. Санки розташовують зручним сидінням і надійним, злегка піднесеним упором для ніг. Вони облаштовані 1 посадковим місцем і розраховані на маленького їздця віком від 6 років, вага якого не перевищує 50 кг. Конструктивні особливості санок забезпечують їм чудову маневреність - їх їздовий поверхня являє собою подобу двох лижних планок, здатних досягати хорошій швидкості і добре управлятися. Для більшої безпеки катання, а також здійснення повороту і гальмування санки мають у своєму розпорядженні двома зручними бічними ручками.
Санки Plast Kon Twister SAN-00-41 зроблені з міцного, морозостійкого пластика, їздовий поверхню якого розрахована на повноцінне катання зі снігових гірок - вона має дуже високу для цього скользкостью. Ці легкі, маневрені, яскраві санки подарують дитині прекрасне зимовий настрій. І що не менш важливо, вони не вимагають ніякого відходу і займають дуже мало місця. Комплектуються буксирним нейлоновим шнуром.

Особливості санок:
- дитячі;
- лита пластикова конструкція;
- комфортне сидіння;
- зручний упор для ніг;
- зроблені з морозостійкого пластика;
- добре ковзають на снігу;
- комплектуються буксирним нейлоновим шнуром;
- легкі, маневрені, яскраві;
- для дітей віком від 6 років;
- найкращий зимовий подарунок дитині.

Санки Plast Kon Twister SAN-00-41 - легкі, маневрені, зручні!

Характеристики:
Тип санок: дитячі, пластикові.
Вік дитини: від 6 років.
Матеріал: пластик.
Морозостійкість: -20 С.
Максимально допустиме навантаження: 50 кг.
Вага санок: 1,2 кг.
Розмір: 80х33х14 см.
Колір: сині.

Виробник: Plast Kon (Чехія).

Plast Kon - відомий чеський виробник лиж, снігоходів, ледянок і пластикових санок різної конфігурації, розрахованих на зимові катання. Випускаються цим виробником санки мають зручною ергономічною формою, чудовими їздовими характеристиками і забезпечують безпечний спуск з гірок. Їх відрізняє міцність, яскравий колірний дизайн і невисока вартість. З моменту свого заснування в 1998 році до нинішнього часу компанія Plast Kon зуміла заслужити гарну репутацію в багатьох європейських країнах.

Санки Plast Kon Twister сині купити за вигідною ціною 225 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Санки, ледянки таких торгових марок, як наприклад: Plast Kon в онлайн каталозі Терра Спорт
Санки Plast Kon Twister сині

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Санки Plast Kon Twister сині"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Санки, ледянки

Давно мрієте зайнятися спортом? Санки Plast Kon Twister сині буде Вашим першим кроком. В « Санки, ледянки » є все, що необхідно спортсмену. Санки, ледянки здивує Вас своєю якістю. Санки керовані Hamax Sno Glider, блакитні (HAM504101) , Санки керовані Hamax Sno Glider, блакитні (HAM504101) і Санки керовані Hamax Sno Glider, блакитні (HAM504101) від знаменитих світових виробників 135 Ви знайдете в нашому розділі Санки, ледянки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Санки, ледянки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн