Санки Plast Kon Snow Formule

КОД ТОВАРУ: 101073
  • Санки Plast Kon Snow Formule
Санки Plast Kon Snow Formule
Тип санок: дитячі, пластикові. Вік дитини: від 3 років. Місткість: 2-х місцеві. Матеріал: пластик. Морозостійкість: -30 С. Максимально допустиме навантаження: 50 кг. Вага санок: 3,3 кг. Розмір: 43х27х93 см. Колір: червоний. Комплектація: буксирувальний трос.
Plast Kon
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
1 595 грн
ЦІНА: 1 037 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 138 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Тип
Санки
Матеріал
Пластик
АРТИКУЛ
SAN-00-59
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Санки Plast Kon Snow Formule SAN-00-59 стилізовані під яскравий гоночний автомобіль, призначений для участі в Formula 1, і оснащені імітацією керма і невеликого бампера. Являють собою литу пластикову конструкцію, геометрія якої розрахована на комфорт маленького їздця. Санки розташовують зручним сидінням і надійним упором для ніг, розташованим в більш вузькій (носовий) частини конструкції. Вони мають у своєму розпорядженні 2-ма посадочними місцями і розраховані на маленьких їздців віком від 3 років, вага яких не перевищує 50 кг.
Санки Plast Kon Snow Formule SAN-00-59 зроблені з міцного, морозостійкого пластика, їздовий поверхню якого розрахована на повноцінне катання зі снігових гірок - вона має дуже високу для цього скользкостью. Ці легкі, маневрені, яскраві санки подарують дитині прекрасне зимовий настрій. І що не менш важливо, вони не вимагають ніякого відходу і займають дуже мало місця. Комплектуються буксирним тросом.

Особливості санок:
- дитячі;
- 2-х місцеві;
- стилізовані під гоночну машину Formula 1;
- лита пластикова конструкція;
- комфортне сидіння;
- зручний упор для ніг;
- зроблені з морозостійкого пластика;
- добре ковзають на снігу;
- легкі, маневрені, яскраві;
- для дітей віком від 3 років;
- найкращий подарунок дитині.

Санки Plast Kon Snow Formule SAN-00-59 - легкі, маневрені, зручні!

Характеристики:
Тип санок: дитячі, пластикові.
Вік дитини: від 3 років.
Місткість: 2-х місцеві.
Матеріал: пластик.
Морозостійкість: -30 С.
Максимально допустиме навантаження: 50 кг.
Вага санок: 3,3 кг.
Розмір: 43х27х93 см.
Колір: червоний.
Комплектація: буксирувальний трос.

Виробник: Plast Kon (Чехія).

Plast Kon - відомий чеський виробник лиж, снігоходів, ледянок і пластикових санок різної конфігурації, розрахованих на зимові катання. Випускаються цим виробником санки мають зручною ергономічною формою, чудовими їздовими характеристиками і забезпечують безпечний спуск з гірок. Їх відрізняє міцність, яскравий колірний дизайн і невисока вартість. З моменту свого заснування в 1998 році до нинішнього часу компанія Plast Kon зуміла заслужити гарну репутацію в багатьох європейських країнах.

Санки Plast Kon Snow Formule купити по реально виправданою вартості 1 037 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Санки, ледянки таких брендів, як наприклад: Plast Kon в інтернет каталозі Терраспорт
Санки Plast Kon Snow Formule

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Санки Plast Kon Snow Formule"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Санки, ледянки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Санки Plast Kon Snow Formule допоможе досягти мети. В « Санки, ледянки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Санки, ледянки порадує Вас високою якістю. Санки зимові Alpen Gaudi Alpen Zipfel , Санки зимові Alpen Gaudi Alpen Zipfel і Санки зимові Alpen Gaudi Alpen Zipfel від кращих світових брендів 135 Ви побачите в нашій категорії Санки, ледянки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Санки, ледянки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн