Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений

КОД ТОВАРУ: 84535
  • Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений
  • Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений - Фото №2
  • Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений - Фото №3
Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений
Особливості самоката: пристосований для виконання різних трюків, посилені колеса, сталева вилка, зручні ручки, підходить для переміщення по місту / розваги на спеціальних майданчиках, міцна легка конструкція, стильний дизайн. Колеса: посилені 100мм, нейлонові, 88A. Вилка: сталь. Гальмо: пружинний. Підшипники: Slamm ABEC 9. Дека: 4,25 "х19". Затиск вилки: X3. Висота керма: 82 см. Колір: зелений.
Slamm Scooters
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 055 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 541 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Висота керма
до 90 см
Діаметр коліс
10 см
Призначення
Для трюків
АРТИКУЛ
8347950
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Самокат Slamm Rage Classic SL95 пристосований для виконання всіляких трюків. Дуже добре підходить для переміщення по місту або розваги в місцевому скейтпарку, де ви зможете використовувати його на всі сто.
Самокат Slamm Rage Classic SL95 характеризується міцністю і легкістю. Посилені колеса (100мм, нейлонові, 88A), сталева вилка, пружинний гальмо забезпечують комфортне катання.


Особливості самоката:
- пристосований для виконання різних трюків;
- посилені колеса;
- сталева вилка;
- зручні ручки;
- підходить для переміщення по місту / розваги на спеціальних майданчиках;
- міцна легка конструкція;
- стильний дизайн.

Самокат Slamm Rage Classic SL95 - для виконання різних трюків!


Характеристики:
Колеса: посилені 100мм, нейлонові, 88A.
Вилка: сталь.
Гальмо: пружинний.
Підшипники: Slamm ABEC 9.
Дека: 4,25 "х19".
Затиск вилки: X3.
Висота керма: 82 см.
Колір: зелений.

Виробник: Slamm Scooters (Великобританія).
Slamm Scooters має багаторічний досвід у створенні самокатів і скутерів. Компанія складається з невеликої команди професіоналів, більшість з яких добре знайомі зі специфікою виконання екстремальних трюків. Всі проекти, розробки, випробування продукції здійснюються в Великобританії. Slamm Scooters серйозно підходить до розробки асортиментного ряду і пропонує товари високого класу за доступними цінами - тобто, любителі екстриму можуть отримати повністю укомплектований самокат або скутер за цілком прийнятною ціною.


Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений купити за вигідною ціною 4 055 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Самокаты таких торгових марок, як наприклад: Slamm Scooters в інтернет-магазині Терраспорт
Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений - Фото №2 Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно мрієте зайнятися спортом? Самокат Slamm Rage Classic SL95 зелений буде Вашим першим кроком. В « Самокати » є все, що необхідно спортсмену. Самокати здивує Вас своєю якістю. Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий , Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий і Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий від знаменитих світових виробників 819 Ви знайдете в нашому розділі Самокати . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Самокати . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн