Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий

КОД ТОВАРУ: 84850
  • Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий
Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий
Категорія: для дітей у віці від 5-ти років (мінімальний ріст - 115 см). Кермо: регулюється по висоті. Матеріал рами: сталь. Матеріал коліс: алюміній. Гальмо: ручний на заднє колесо. Додатково: м'які ручки, зручна підніжка для установки самоката, колеса надувні і покриті якісною гумою. Діаметр коліс: 30,5 см. ДхШхВ: 120x55x72-83 см. Вага: 7,4 кг. Максимальна вантажопідйомність: 100 кг.
Yedoo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 250 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 434 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Висота керма
до 80 см
Діаметр коліс
30 см
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
02-908
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Yedoo Tidit - дитячий самокат з надувними колесами. Легкість і зручне управління - це головна відмітна риса всіх самокатів Yedoo. Yedoo Tidit має надійну сталевою рамою, яка прослужить вам не один рік. Основною перевагою самоката двоколісного Yedoo Tidit є його надувні колеса 30,5 см і широка база, що дає можливість розвинути велику швидкість і кататися без зайвих зусиль. Надійні гальма були створені особливо старанно, щоб забезпечити ідеальну безпеку для дитини.

Самокат має алюмінієвим кермом, який регулюється по висоті і має анатомічні силіконові ручки. Рекомендується зростання дитини 115 см, віком від 5 років. Самокат двоколісний Yedoo Tidit володіє особливим стилем, який доповнюється глибокими квітами фарбування, кермом незвичайної форми і спіцеваннимі колесами з хромом.

Особливості самоката:

- сталева рама;
- алюмінієвий регульований кермо;

- 30,5 см колеса.

Самокат двоколісний Yedoo Tidit - будь впевнений в собі!

Характеристики:

Категорія: для дітей у віці від 5-ти років (мінімальний ріст - 115 см);

Кермо: регулюється по висоті;

Матеріал рами: сталь;

Матеріал коліс: алюміній;

Гальмо: ручний на заднє колесо;

Додатково: м'які ручки, зручна підніжка для установки самоката, колеса надувні і покриті якісною гумою;

Діаметр коліс: 30,5 см;

ДхШхВ: 120x55x72-83 см;

Вага: 7,4 кг;

Максимальна вантажопідйомність: 100 кг.

Виробник: Yedoo (Чехія).

Компанія Yedoo була створена в Чехії 13 років тому і з тих пір вже встигла завоювати симпатії значної частини споживачів. Це й не дивно, адже моделі марки Yedoo відрізняються не тільки своїм відмінною якістю, а й оригінальними дизайнерськими рішеннями. Yedoo виробляє колісний транспорт і для дітей, і для підлітків. Самокати бренду Yedoo кожен раз представляються нам в удосконаленому вигляді, але незмінним залишається одне - їх якісна посилена рама.


Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий купити за вигідною ціною 3 250 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Самокаты таких виробників, як наприклад: Yedoo в магазині terrasport.ua
Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно мрієте зайнятися спортом? Самокат двоколісний Yedoo Tidit фіолетовий буде Вашим першим кроком. В « Самокати » є все, що необхідно спортсмену. Самокати здивує Вас своєю якістю. Самокат Razzo City White/Pink (HUL1-200 WHITE PINK) , Самокат Razzo City White/Pink (HUL1-200 WHITE PINK) і Самокат Razzo City White/Pink (HUL1-200 WHITE PINK) від знаменитих світових виробників 819 Ви знайдете в нашому розділі Самокати . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Самокати . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн