Сачок для очищення дна басейну Intex 29051

КОД ТОВАРУ: 133033
  • Сачок для очищення дна басейну Intex 29051
Сачок для очищення дна басейну Intex 29051
Тип сачка: для очищення дна басейну. Матеріал каркаса: поліпропіленовий пластик. Сумісна з телескопічною трубкою: діаметр 29,8 мм. Колір синій.
Intex
КУПИТИ
ЦІНА:
340 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 45 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інше
АРТИКУЛ
29051
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сачок для очищення дна басейну Intex 29051 використовується для очищення дна басейну від забруднення. Приєднується до спеціальної телескопічної трубки діаметром 29,8 мм, що купується окремо.
Сачок для очищення дна басейну Intex 29051 має сіткою з дуже дрібним плетінням, відфільтровує самий дрібне сміття. Каркас сачка виготовлений з поліпропіленового пластику.

Особливості сачка:
- для очищення дна басейну;
- простий принцип роботи;
- сумісний з телескопічною трубкою діаметром 29,8 мм;
- каркас сачка виготовлений з поліпропіленового пластику;
- сітка з дрібним розміром осередків.

Характеристики:
Тип сачка: для очищення дна басейну.
Матеріал каркаса: поліпропіленовий пластик.
Сумісна з телескопічною трубкою: діаметр 29,8 мм.
Колір: синій.

Виробник: Intex (Китай).
Intex - всесвітньо відомий бренд, що спеціалізується на виробництві надувних виробів: басейнів різної конфігурації, надувних ліжок, матраців і крісел, надувних човнів, тентів, пляжних матраців, а також всіх необхідних комплектуючих. За більш ніж 40 років існування Intex досягла чудовою репутації на європейському ринку, а її продукція відома своєю гарною якістю, сучасним дизайном і помірною вартістю.

Сачок для очищення дна басейну Intex 29051 купити по реально виправданою вартості 340 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для пляжа и бассейнов таких брендів, як наприклад: Intex в інтернет каталозі Терраспорт
Сачок для очищення дна басейну Intex 29051

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сачок для очищення дна басейну Intex 29051"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пляжу і басейнів

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сачок для очищення дна басейну Intex 29051 допоможе досягти мети. В « Аксесуари для пляжу і басейнів » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для пляжу і басейнів порадує Вас високою якістю. Тапочки для бассейна детские Head Bubble темно-синие - 26 , Тапочки для бассейна детские Head Bubble темно-синие - 26 і Тапочки для бассейна детские Head Bubble темно-синие - 26 від кращих світових брендів 936 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для пляжу і басейнів . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для пляжу і басейнів . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн