Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій

КОД ТОВАРУ: 83158
  • Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій
  • Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій - Фото №2
Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій
Особливості рюкзака: туристичний, розрахований на тривалі серйозні походи, два відділення, внутрішня перегородка на блискавках, підвісна система PVS, рівномірний розподіл вантажу, спина з пом'якшуючими подушками, вентильована спина, регульовані плечові ремені, грудної фіксатор лямок, анатомічний поясний ремінь, фронтальна кишеня, знімний клапан з містким кишенею, додаткова внутрішня кишеня на блискавці для документів, зовнішні точки кріплення спорядження, роз'ємні бічні стяжки, комплектується накидкою для дощу, якісна японська фурнітура Nifco, стильний. Обсяг: 110 л. Вага: 3 кг. Матеріал: Поліестер Honeycomb Ripstop 600D. Колір синій. Гарантія 12 міс.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 852 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 648 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
110
АРТИКУЛ
TRP-002.06
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 пошитий з матеріалів високої якості і розрахований на серйозні тривалі походи. Підвісна система PVS забезпечує його надійну і зручну фіксацію на спині. Пом'якшувальні подушки і сітчасте покриття спинки рюкзака забезпечить вам комфорт і хорошу вентиляцію спини навіть під час складних тривалих переходів. Плечові ремені анатомічної форми легко регулюються, також як і поясний ремінь.
Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 має в своєму розпорядженні двома великими відділеннями з внутрішньою перегородкою на блискавці. У ньому передбачено окремий доступ в верхнє відділення через фронтальна кишеня. Рюкзак оснащений знімним клапаном з містким кишенею. Всередині є кишеня на блискавці для зберігання документів, ключів і т.д. Рюкзак комплектується накидкою від дощу. Його вага становить 3 кг. Обсяг 110 л.

Особливості рюкзака:
- туристичний;
- розрахований на тривалі серйозні походи;
- два відділення;
- внутрішня перегородка на блискавках;
- підвісна система PVS;
- рівномірний розподіл вантажу;
- спина з пом'якшуючими подушками;
- вентильована спина;
- регульовані плечові ремені;
- грудної фіксатор лямок;
- анатомічний поясний ремінь;
- фронтальна кишеня;
- знімний клапан з містким кишенею;
- додаткова внутрішня кишеня на блискавці для документів;
- зовнішні точки кріплення спорядження;
- роз'ємні бічні стяжки;
- комплектується накидкою для дощу;
- якісна японська фурнітура Nifco;
- стильний.

Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 - зручний, місткий, стильний!

Характеристики:
Обсяг: 110 л.
Вага: 3 кг.
Матеріал: Поліестер Honeycomb Ripstop 600D.
Колір: синій.

Гарантія: 12 міс.

Виробник: Tramp (Росія)

Tramp - російський виробник товарів для туризму та активного відпочинку. Компанія зарекомендувала себе як серйозного гравця на ринку туристичних товарів. На українському туристичному ринку Tramp представлена з 2003 року. На сьогоднішній день продукція компанії, перш за все, різні палатки, користуються великою популярністю серед широкого кола споживачів.


Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій купити за вигідною ціною 4 852 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Туристические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Tramp в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак туристичний Tramp Camel 110 синій буде Вашим першим кроком. В « Туристичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак туристичний Deuter Act Trail 28 л SL turquoise-midnight , Рюкзак туристичний Deuter Act Trail 28 л SL turquoise-midnight і Рюкзак туристичний Deuter Act Trail 28 л SL turquoise-midnight від знаменитих світових виробників 1124 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Туристичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн