Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456)

КОД ТОВАРУ: 366003
  • Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456)
  • Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) - Фото №2
  • Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) - Фото №3
Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456)
Новий варіант місткого, але акуратного спортивного рюкзака для екіпіровки. Ви зможете компактно скласти і транспортувати всю необхідну екіпіровку і аксесуари завдяки великому розміру сумки. Рюкзак виглядає дуже стильно і може застосовуватися як повсякденний міський рюкзак - дляніх навчання, роботи або в подорожей. Сумка прослужить довго завдяки виготовленню з комбінацііводонепроніцаемого нейлону і надміцного балістичного нейлону. Міцний нейлоночень зносостійкий до зовнішніх механічних пошкоджень. На зовнішній частині рюкзака є 3 кишені на блискавці - основний великий і 2 передніх поменше, а також 2 бічних кишені з сітчастого матеріалу. Основний кишеню всередині має кілька відділень, в частностідля ноутбука, телефону і цінних речей. Блискавка основного відсіку захована під додатковим матеріалом, тому навіть під час сильного дощу вміст не намокне. Зовнішні кишені закриваються на міцну блискавку, тому вміст не втрачається. Один з передніх кишень зроблений з вентильованими вставками, тому він відмінно підійде для транспортування вологих речей. Два бічні сітчасті кишені для пляшки з водойобеспечівает швидкий доступ до ємності. Наплічні ремені містять гелевий наполнітельдля м'якості, що дозволяє без дискомфорту транспортувати тяжкості. Завдяки таким ременів і особливої міцності рюкзака, переносити тяжкості в ньому стало значно легше і комфортніше. Задня стінка рюкзака також укріплена м'яким слоемдля зручності шкарпетки рюкзака. Подвійні шви збільшують міцність і вантажопідйомність сумки. Зручна, містка і практична модель рюкзака для спортивної екіпіровки і повсякденному жізні.Матеріал: надміцний нейлон.Размери: довжина: 55 см, ширина: 40 см, висота: 22,5 см.
TITLE Boxing
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 891 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 252 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
55х40х22,5
Вид
Для тренувань
Матеріал
Нейлон
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
FP-7456
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Новий варіант місткого, але акуратного спортивного рюкзака для екіпіровки. Ви зможете компактно скласти і транспортувати всю необхідну екіпіровку і аксесуари завдяки великому розміру сумки. Рюкзак виглядає дуже стильно і може застосовуватися як повсякденний міський рюкзак - для навчання, роботи або в подорожей. Сумка прослужить довго завдяки виготовленню з комбінацііводонепроніцаемого нейлону і надміцного балістичного нейлону. Міцний нейлон дуже зносостійкий до зовнішніх механічних пошкоджень. На зовнішній частині рюкзака є 3 кишені на блискавці - основний великий і 2 передніх поменше, а також 2 бічних кишені з сітчастого матеріалу. Основний кишеню всередині має кілька відділень, в частностідля ноутбука, телефону і цінних речей. Блискавка основного відсіку захована під додатковим матеріалом, тому навіть під час сильного дощу вміст не намокне. Зовнішні кишені закриваються на міцну блискавку, тому вміст не втрачається. Один з передніх кишень зроблений з вентильованими вставками, тому він відмінно підійде для транспортування вологих речей. Два бічні сітчасті кишені для пляшки з водойобеспечівает швидкий доступ до ємності. Наплічні ремені містять гелевий наполнітельдля м'якості, що дозволяє без дискомфорту транспортувати тяжкості. Завдяки таким ременів і особливої міцності рюкзака, переносити тяжкості в ньому стало значно легше і комфортніше. Задня стінка рюкзака також укріплена м'яким слоемдля зручності шкарпетки рюкзака. Подвійні шви збільшують міцність і вантажопідйомність сумки. Зручна, містка і практична модель рюкзака для спортивної екіпіровки і повсякденному житті.

Характеристики:

  • Матеріал: надміцний нейлон.
  • Розміри: довжина: 55 см, ширина: 40 см, висота: 22,5 см.
Виробник: TITLE Boxing

Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) купити по реально виправданою вартості 1 891 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные рюкзаки таких брендів, як наприклад: TITLE Boxing в інтернет каталозі Терраспорт
Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) - Фото №2 Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рюкзак спортивний Titlte Gel Journey Back Pack (FP-7456) допоможе досягти мети. В « Спортивні рюкзаки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивні рюкзаки порадує Вас високою якістю. Рюкзак спортивний Terra Incognita Velocity 20 бірюзовий / сірий , Рюкзак спортивний Terra Incognita Velocity 20 бірюзовий / сірий і Рюкзак спортивний Terra Incognita Velocity 20 бірюзовий / сірий від кращих світових брендів 3560 Ви побачите в нашій категорії Спортивні рюкзаки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивні рюкзаки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн