Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий

КОД ТОВАРУ: 89383
  • Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий
  • Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий - Фото №2
Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий
Особливості рюкзака: анатомічної форми спинка, дихаюча сітка на демпферних накладках, півкільця на лямках для навішування доп. обладнання, безліч строп для кріплення обладнання, безліч відділень, кишеню під складаний килимок, регульована щільність прилягання рюкзака до спини, водонепроникний чохол на рюкзак, дуже якісна фурнітура з армованого пластику, добротний, якісний. Розміри: 55х28х20 см. Об'єм: 37 л. Вага: 1,90 кг. Матеріал: Cordura 700 DEN.
Другие
  • Рюкзак тактический Tasmanian Tiger Mission Pack оливковый
  • Рюкзак тактический Tasmanian Tiger Mission Pack хаки
  • Рюкзак тактический Tasmanian Tiger Mission Pack черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 038 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 673 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Обсяг, л
37
АРТИКУЛ
7710.331
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack зроблений дуже добротно і не розчарує навіть самого вимогливого користувача. Його щільна анатомічної форми спинка оснащена посередині продухами. Крім того, для циркуляції повітря на демпферних накладках і на внутрішній частині лямок передбачена дихаюча сітка.
Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оснащений дуже простою та зручною системою регулювання прилягання рюкзака до спини. На днище рюкзака є ще один відсік в якому знаходиться водонепроникний чохол на рюкзак, пристебнутий на карабін з мотузкою. Фурнітура виконана з армованого якісного пластику. Даний рюкзак, як і вся продукція ТТ, зшитий добротно і якісно.

Особливості рюкзака:
- анатомічної форми спинка;
- дихаюча сітка на демпферних накладках;
- півкільця на лямках для навішування доп. обладнання;
- безліч строп для кріплення обладнання;
- безліч відділень;
- кишеня під складаний килимок;
- регульована щільність прилягання рюкзака до спини;
- водонепроникний чохол на рюкзак;
- дуже якісна фурнітура з армованого пластику;
- добротний, якісний.

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack - прекрасна якість, неперевершену зручність!

Характеристики:
Розміри:
55х28х20 см.
Обсяг: 37 л.
Підвіска: Padded Back.
Вага: 1,90 кг
Матеріал: Cordura 700 DEN.
Колір: оливковий.

Виробник: Tasmanian Tiger.
Широко відомий виробник спорядження та амуніції для поліції та збройних сил. Багатьом уже добре знайомий логотип із зображенням тасманского тигра. За шість років компанія утвердилась на ринку як один з головних постачальників професійного спорядження і обладнання для збройних сил і поліції. Вибір матеріалів проводиться з урахуванням найвищих вимог функціональності, стійкості і безпеки. Постійно збираючи відгуки про продукцію від покупців - діючих військових, компанія отримує можливість враховувати практичні вимоги до продукції та оптимізувати вироби вже на стадії проектування і розробки моделей.


Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий купити по реально виправданою вартості 5 038 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Тактические рюкзаки таких брендів, як наприклад: Другие в інтернет каталозі Терраспорт
Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack оливковий допоможе досягти мети. В « Тактичні рюкзаки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Тактичні рюкзаки порадує Вас високою якістю. Рюкзак тактичний Tactic TY-036-BK 35 л чорний , Рюкзак тактичний Tactic TY-036-BK 35 л чорний і Рюкзак тактичний Tactic TY-036-BK 35 л чорний від кращих світових брендів 4315 Ви побачите в нашій категорії Тактичні рюкзаки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Тактичні рюкзаки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн