Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote

КОД ТОВАРУ: 84509
  • Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote
Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote
Основні переваги: містке основне і додаткове відділення з кишенями; додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку; на фронтальній частині знаходиться багатофункціональний органайзер; внутрішні кишені для дрібних речей; безшумні блискавки; регульована фіксація під каремат або спальник; передбачена питна система; надійні ручки для транспортування; сумісний з формат А4; можливо прикріпити нашивки і імена на липучці. Обсяг: 52 л. Вага: 2,1 кг. Розміри: 36х28х53 см. Матеріал: поліестер. Колір: Coyote.
Red Rock
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 974 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 264 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
52
АРТИКУЛ
921445
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 - стильна модель з високоміцної поліестерової тканини з щільністю в 600D. Матеріал не схильний до вигоряння під ультрафіолетовими променями, міцний і стійкий до розривів. Усередині сумки передбачено спеціальне покриття з ПВХ, яке перешкоджає проникненню вологи. Добре продумана система підвісу з алюмінієвою пластиною і регульованим поясом на стегнах, що дозволяє зручно розташувати за спиною рюкзак. Таким чином, за рахунок правильної фіксації рюкзак правильно розподіляє навантаження на хребет при ходьбі на великі відстані.
Тактичний рюкзак має продуману систему швидкого скидання, який можна зняти не знімаючи його через плечі. Даний нюанс досить важливий у випадках, якщо необхідно рюкзаком прикрити голову від розриву гранати або швидко передати з усім спорядженням напарнику. Плечові лямки з м'якою підкладкою і дихаючої сітчастої тканиною. Спереду на грудях є можливість фіксувати по висоті.

Особливості рюкзака:
- містке основне і додаткове відділення з різними кишенями;
- додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку;
- на фронтальній частині знаходиться багатофункціональний органайзер;
- внутрішні кишені для невеликих речей;
- безшумні блискавки;
- регульована фіксація під каремат або спальник;
- передбачена питна система з зручними липучками;
- надійні ручки для перенесення;
- можливо прикріпити нашивки і імена на липучці.

Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 - модний ергономічний дизайн!

характеристики:
  Обсяг: 52 л.
  Вага: 2,1 кг.
  Розміри: 36х28х53 см.
  Матеріал: поліестер.
  Колір: Coyote.

Виробник: Red Rock (США).
Американський виробник Red Rock популярний спеціальними випусками виробів для спорту і любителів активного способу життя. Фахівці компанії весь час піклуються про нові розробки багатофункціональних речей, здатних бути завжди корисними в дорозі або подорожах. Багато товарів використовуються у всьому світі професійними військовими.


Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 974 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Тактические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Red Rock в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 Coyote допоможе на шляху до мети. В « Тактичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Тактичні рюкзаки обрадує Вас високою якістю. Рюкзак тактичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L HMTC (TT193-HC) , Рюкзак тактичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L HMTC (TT193-HC) і Рюкзак тактичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L HMTC (TT193-HC) від топових світових брендів 4315 Ви зможете побачити в нашій лінійці Тактичні рюкзаки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн