Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush

КОД ТОВАРУ: 84504
  • Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush
Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush
Основні переваги: містке основне і додаткове відділення з кишенями; додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку; на фронтальній частині знаходиться багатофункціональний органайзер; внутрішні кишені для дрібних речей; безшумні блискавки; регульована фіксація під каремат або спальник; передбачена питна система; надійні ручки для транспортування; сумісний з формат А4; можливо прикріпити нашивки і імена на липучці. Обсяг: 28 л. Вага: 0,98 кг. Розміри: 24х32х46 см. Матеріал: поліестер. Колір: Mossy Oak Brush.
Red Rock
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 125 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 284 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
28
АРТИКУЛ
921438
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 - високоякісна модель тактичного виду для транспортування спорядження, полювання і риболовлі. Усередині сумки передбачено надійне ПВХ покриття, яке не пропускає вологу. Матеріал довгий час не зношується і не стирається. Не схильний до ультрафіолетового випромінювання. Оснащений системою Molle, що підходить під стандарти NATO (25х35 мм) для навісу додаткового обладнання. Блискавки мають підвищену міцність і витримують велику кількість закриття / відкриття.
Знімний регульований стегновий пояс дуже зручно фіксує рюкзак. Під час носіння на спині задня частина набуває анатомічні форми, так як складається з щільної пенополиуретановой основи, при цьому обшита дихаючої сітчастої тканиною. Плечові лямки з м'якою підкладкою і дихаючої сітчастої тканиною. Спереду на грудях є можливість фіксувати по висоті.

Особливості рюкзака:
- містке основне і додаткове відділення з різними кишенями;
- додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку;
- на фронтальній частині знаходиться багатофункціональний органайзер;
- внутрішні кишені для невеликих речей;
- безшумні блискавки;
- регульована фіксація під каремат або спальник;
- передбачена питна система;
- надійні ручки для перенесення;
- можливо прикріпити нашивки і імена на липучці.

Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 - підкреслить оригінальність і характер власника!

характеристики:
  Обсяг: 28 л.
  Вага: 0,98 кг.
  Розміри: 24х32х46 см.
  Матеріал: поліестер.
  Колір: Mossy Oak Brush.

Виробник: Red Rock (США).
Американський виробник Red Rock популярний спеціальними випусками виробів для спорту і любителів активного способу життя. Фахівці компанії весь час піклуються про нові розробки багатофункціональних речей, здатних бути завжди корисними в дорозі або подорожах. Багато товарів використовуються у всьому світі професійними військовими.


Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush купити по які завищеною вартістю 2 125 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Тактические рюкзаки таких брендів, як наприклад: Red Rock в каталозі Терра Спорт
Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 Mossy Oak Brush буде Вашим першим кроком. В « Тактичні рюкзаки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Тактичні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Army Combat Uniform , Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Army Combat Uniform і Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Army Combat Uniform від знаменитих світових виробників 4315 Ви зможете побачити в нашій категорії Тактичні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Тактичні рюкзаки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн