Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок

КОД ТОВАРУ: 77734
  • Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок
Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок
Акція! У подарунок * ви отримуєте блокнот дитячий з замком, дизайн в асортименті, 48 аркушів. Особливості рюкзака: для дошкільнят; легкий; ортопедичний, міцний, система ортопедичної спинки, сприяє стабілізації правильної ходи, відповідає всім ортопедичним вимогам, відділи для дрібних предметів, карабін для ключів, система відбивачів, жорстке пластикове дно, м'яка зручна ручка, м'які лямки, наявність регулюючої пряжки на лямках, пошитий з водонепроникної тканини, жорсткий каркас, гарантована стійкість фарби / стабільність форми. Вага: 0,3 кг. Розмір: 25х26х11 см. Матеріал: поліестер.
McNeill
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
345 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Обсяг, л
7
Рекомендовано
для дівчаток
АРТИКУЛ
9203118000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Акція! У подарунок * ви отримуєте блокнот дитячий з замком, дизайн в асортименті, 48 аркушів.

Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse відповідає всім ортопедичним і екологічним вимогам, що пред'являються до товарів, що випускаються для школярів. Цей рюкзак сертифікований в ортопедичних центрах Німеччини. Застосована в ньому система "легкий крок" стабілізує правильну ходу і розподіл рівномірного навантаження на поставу дитини. Завдяки спеціальній системі ортопедичної спинки навантаження на хребет дитини при носінні ранців McNeill на 30% менше ніж при носінні інших ранців, що особливо важливо для профілактики порушення постави і викривлення хребта (яка часто спостерігається у дітей молодшого шкільного віку).

Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse відрізняється мінімальною вагою (300 гр.) І невеликим розміром. У ньому передбачено все, що необхідно для комфорту дитини: жорстка ортопедична спинка, м'яка зручна ручка, всі необхідні для шкільного приладдя відділи, зручний карабін для ключів і т.д. Фарба ранця відрізняється стійкістю до сонячних променів, і тому довгий час залишається такою ж яскравою. Якість портфеля так високо, що він може прослужити дитині не один рік. У цьому рюкзаку дуже зручна система застібання / розстібання замків-блискавок, що не доставляє ніяких турбот дитині. З обох боків рюкзака зроблені два невеликих кишені, які стягуються зручними мотузочками. Рюкзак виконаний в приємному темно-синьому кольорі.

Особливості рюкзака:
- для дошкільнят;
- легкий;
- ортопедичний;
- міцний;
- система ортопедичної спинки;
- сприяє стабілізації правильної ходи;
- відповідає всім ортопедичним вимогам;
- відділи для дрібних предметів;
- карабін для ключів;
- система відбивачів;
- жорстке пластикове дно;
- м'яка зручна ручка;
- м'які лямки;
- наявність регулюючої пряжки на лямках;
- пошитий з водонепроникної тканини;
- жорсткий каркас;
- закруглені кути;
- гарантована стійкість фарби / стабільність форми.


Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse - справжнє зручність і високу якість!

Характеристики:
Вага: 0,3 кг.
Розмір: 25х26х11 см
Матеріал: поліестер.


Виробник: McNeill (Німеччина).

Цей виробник відомий продукцією високої якості, що випускається на двох німецьких підприємствах в Гесенне і Бранденбурзі. Вся продукція, що відноситься до високого цінового сегменту, відповідає вимогам батьків, що приділяють увагу здоров'ю і вихованню своїх дітей. З 1975 року ТМ вийшла на міжнародний рівень торгівлі та є лідером ринку Європи по ранців з часткою понад 30%.


Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок купити по які завищеною вартістю 345 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детские рюкзаки, портфели таких брендів, як наприклад: McNeill в каталозі Терра Спорт
Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак середній для дошкільнят McNeill Light Mini Dream Horse + подарунок буде Вашим першим кроком. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячі рюкзаки, портфелі здивує Вас своєю якістю. Рюкзак туристичний Deuter Fox 40 л spring-midnight , Рюкзак туристичний Deuter Fox 40 л spring-midnight і Рюкзак туристичний Deuter Fox 40 л spring-midnight від знаменитих світових виробників 1163 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячі рюкзаки, портфелі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн