Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo

КОД ТОВАРУ: 85977
  • Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo
Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo
Особливості рюкзака: чоловічий, оптимальний для міської повсякденності обсяг, стриманий стиль, зручні лямки, якісна фурнітура, якісна обробка деталей, невеликий фронтальна кишеня на блискавки, оптимальний розподіл внутрішнього простору, якісний замок-блискавка в основному відділенні, компресійна стяжка, якісне пошиття. Тип: чоловічий. Призначення рюкзака: для скейта / шкільний / для ноутбука. Матеріал: 100% поліестер 600D. Обсяг: 26 л. Габарити: 50х30х25 см.
Dakine
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 875 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 250 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
Обсяг, л
26
Рекомендовано
для хлопчиків
Тип
Ранець шкільний
АРТИКУЛ
610934842869
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Dakine Explorer 26 L чудово вписується в міську повсякденність, забезпечуючи користувачеві комфорт і мобільність. Стиль рюкзака більше відповідає чоловічому смаку - він відрізняється стриманістю, а його крій відповідає класичним лекалами міських рюкзаків. Завдяки наявності компресійних ремінців, обсяг рюкзака в разі потреби легко зменшується.
Рюкзак Dakine Explorer 26 L зі зручними лямками, невеликим фронтальним кишенею на блискавці, компресійними ремінцями стане просто незамінний в повсякденному міського життя. Проста і зручна конструкція рюкзака, якість його фурнітури, грамотне поділ внутрішнього простору забезпечить вам справжнісінький комфорт, як в діловій повсякденності, так і на міський або заміській прогулянці. Матеріал: 100% поліестер 600D. Обсяг: 26 л. Матеріал: поліестер.


Особливості рюкзака:
- чоловічий;
- оптимальний для міської повсякденності обсяг;
- стильний;
- стриманий стиль;
- зручні лямки;
- якісна фурнітура;
- якісна обробка деталей;
- зручне поділ внутрішнього простору;
- якісний замок-блискавка;
- невеликий фронтальна кишеня на блискавки.

Рюкзак Dakine Explorer 26 L - незамінний в міській повсякденності!

Характеристики:
Тип: чоловічий.

Призначення рюкзака: для скейта / шкільний / для ноутбука.

Матеріал: 100% поліестер 600D.
Обсяг: 26 л.
Габарити: 50х30х25 см.
Колір: camo.

Виробник: Dakine (США).

Компанія Dakine спеціалізується на виробництві різних аксесуарів для багатьох видів спорту, а саме таких як: гірські лижі, кайтсерфінг, гірський велосипед, віндсерфінг, сноубордінг, скейтбординг і серфінг. Компанія заснована Робом Капланом на гавайському острові Мауї. Першим випущеним під цим брендом товаром в 1979 році стали Серфові Льоші (тягнуться мотузки для кріплення серфа до ноги). Ця актуальна розробка зробила компанію знаменитої в колі професійних спортсменів. До нинішнього часу спортивні товари компанії відомі не тільки в США, але і в Європі.


Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo купити за вигідною ціною 1 875 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Dakine в онлайн магазині Терра Спорт
Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак міський Dakine Explorer 26 L camo буде Вашим першим кроком. В « Міські рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак міський Caribee Ghana 26 Auscam , Рюкзак міський Caribee Ghana 26 Auscam і Рюкзак міський Caribee Ghana 26 Auscam від знаменитих світових виробників 1152 Ви знайдете в нашому розділі Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн