Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone

КОД ТОВАРУ: 114611
  • Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone
Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone
Тип рюкзака: міський. Матеріал: Nylon 420 / D Dobby-Tex Lite (Polyester). Розміри: 31х45х15 см. Об'єм: 22 л. Вага: 0,725 кг. Колір коричневий.
Marsupio
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 025 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 137 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Обсяг, л
22
АРТИКУЛ
921130
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone завдяки своїй ергономічності і легкості, як не можна краще підходить для міської повсякденності. Відмінний вибір для школярів і студентів. Пошитий рюкзак з міцного матеріалу Nylon 420 / D Dobby-Tex Lite (Polyester), стійкого до зносу і ультрафіолетового випромінювання. М'які регульовані плечові лямки. Ручка-петля для носіння рюкзака в руці. Замки-блискавки для зручності оснащені безшумними подовженими пулером. Посилене дно.
Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone відрізняється від багатьох подібних моделей наявністю П-образного трубчастого алюмінієвого каркаса, що сприяє підтримці правильного положення хребта при ходьбі і рівномірному розподілу ваги рюкзака. Має у своєму розпорядженні анатомічної форми спинкою і лямками з м'якою підкладкою. Основне відділення сумісно з форматом А4. Фронтальне відділення з кишенями-органайзерами дуже зручно для зберігання блокнотів, книг і т.д. У ньому також є ремінець з карабіном для ключів. Замки-блискавки в основному і фронтальному відділеннях захищені тканинними козирками. Лаконічний дизайн.

Особливості рюкзака:
- міський;
- знімний П-подібний трубчастий алюмінієвий каркас;
- пошитий з міцної поліестеру Nylon 420 / D Dobby-Tex Lite (Polyester);
- стійкість до ультрафіолетового впливу;
- спинка з пінополіуретанової підкладкою;
- м'які регульовані лямки;
- основне відділення, сумісний з форматом А4;
- містке фронтальне відділення на блискавці;
- кишені-органайзери у фронтальному отдленіі;
- безшумні подовжені пулером на блискавках;
- блискавки захищені від вітру і снігу тканинними козирками;
- легко стирається;
- не вимагає особливого догляду;
- лаконічний дизайн.

Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone - відмінний вибір для міської повсякденності!

Характеристики:
Тип рюкзака: міський.
Матеріал: Nylon 420 / D Dobby-Tex Lite (Polyester).
Розміри: 31х45х15 см.
Обсяг: 22 л.
Вага: 0,725 кг.
Колір: коричневий.

Виробник: Marsupio (Італія).

Компанія Marsupio випускає досить широкий спектр товарів для спорту, туризму і міський повсякденності: спортивні сумки та рюкзаки різної модифікації, трекінгові палки, спальні мішки, сумки для ноутбука, сумки-гаманці для документів і т.д. Дизайн і якість випущених Marsupio товарів відповідає сучасним уявленням про спортивну моду і функціональності.

Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone вибрати за доступною вартості 1 025 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Городские рюкзаки таких брендів, як наприклад: Marsupio в каталозі магазина Terrasport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно хотіли зайнятися спортом? Рюкзак міський Marsupio Vip 22 Marrone - це Ваш перший крок. В « Міські рюкзаки » є все, що знадобиться спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю оригінальністю. Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) , Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) і Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) від кращих світових виробників 1152 Ви можете знайти в нашій категорії Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Міські рюкзаки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн