Рюкзак міський Tramp City-22 чорний

КОД ТОВАРУ: 83173
  • Рюкзак міський Tramp City-22 чорний
  • Рюкзак міський Tramp City-22 чорний - Фото №2
Рюкзак міський Tramp City-22 чорний
Особливості рюкзака: унісекс, міський, повсякденний, зручний, стильний, м'яка вентильована спинка, якісна фурнітура Duraflex, наявність поясний стяжки, оптимально зручний обсяг, наявність органайзера, знімний поясний ремінь, бічні сітчасті кишені, блискавки YKK, емблема виробника Tramp на фронтальній стороні. Тип: міський. Обсяг: 22 л. Матеріал: Поліестер PU Ripstop 450D / Поліестер PU Ripstop 600D. Колір чорний. Гарантія 12 міс.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 250 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 167 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
22
АРТИКУЛ
TRP-020
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак міський Tramp City-22 незамінний в міській повсякденності. Його оптимального обсягу достатньо для всього найнеобхіднішого студенту або школяру. У ньому також є зручний органайзер. Він також може використовуватися для заміських поїздок. Модель зшита з міцних матеріалів: п оліестер PU Ripstop 450D / поліестер PU Ripstop 600D, що характеризуються водонепроникністю і міцністю.
Рюкзак міський Tramp City-22 має в своєму розпорядженні одним основним відділенням і містким кишенею. Два бічні сітчасті кишені підійдуть для зберігання різних дрібниць або пляшок з водою. Широкі наплічні ремені і спинка рюкзака добре вентилюються. Для раціонального розподілу навантаження є поясний ремінь, який застібається за допомогою фастекса. Зручна ручка дозволяє з легкістю переносити рюкзак в руці. Обсяг рюкзака 22 л. Колір чорний.

Особливості рюкзака:
- унісекс;
- міський;
- повсякденний;
- зручний;
- стильний;
- м'яка вентильована спинка;
- якісна фурнітура Duraflex;
- наявність поясний стяжки;
- оптимально зручний обсяг;
- наявність органайзера;
- знімний поясний ремінь;
- бічні сітчасті кишені;
- блискавки YKK;
- емблема виробника Tramp на фронтальній стороні.

Рюкзак міський Tramp City-22 - ідеальний для міської повсякденності!

Характеристики:
Тип: міський.
Обсяг: 22 л.
Матеріал: Поліестер PU Ripstop 450D / Поліестер PU Ripstop 600D.
Колір: чорний.

Гарантія: 12 міс.

Виробник: Tramp (Росія)

Tramp - російський виробник товарів для туризму та активного відпочинку. Компанія зарекомендувала себе як серйозного гравця на ринку туристичних товарів. На українському туристичному ринку Tramp представлена з 2003 року. На сьогоднішній день продукція компанії, перш за все, різні палатки, користуються великою популярністю серед широкого кола споживачів


Рюкзак міський Tramp City-22 чорний купити по реально виправданою вартості 1 250 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Городские рюкзаки таких брендів, як наприклад: Tramp в інтернет каталозі Терраспорт
Рюкзак міський Tramp City-22 чорний Рюкзак міський Tramp City-22 чорний - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Tramp City-22 чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рюкзак міський Tramp City-22 чорний допоможе досягти мети. В « Міські рюкзаки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Міські рюкзаки порадує Вас високою якістю. Рюкзак міський Osprey Manta 28 л сірий, розмір M / L , Рюкзак міський Osprey Manta 28 л сірий, розмір M / L і Рюкзак міський Osprey Manta 28 л сірий, розмір M / L від кращих світових брендів 1152 Ви побачите в нашій категорії Міські рюкзаки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Міські рюкзаки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн