Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow

КОД ТОВАРУ: 107281
  • Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow
Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow
Тип: рюкзак. Матеріал: поліестер 600D. Категорія: унісекс. Конструкція: основне відділення, додаткове відділення, передній нашивних кишеню, бічну кишеню, регульовані плечові ремені. Розмір рюкзака: 30x15x43 см.
Nike
  • Рюкзак городской Nike Young Athletes Halfday Bt Blue/Yellow
  • Рюкзак городской Nike Young Athletes Halfday Bt Blue
  • Рюкзак городской Nike Young Athletes Halfday Bt Pink
  • Рюкзак городской Nike Young Athletes Halfday Bt Purple
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 129 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 151 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Обсяг, л
19
Рекомендовано
універсальні
Тип
Рюкзак спортивний
АРТИКУЛ
BA4665-406
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Nike Young Athletes Halfday Bt Blue - рюкзак для дітей, який відмінно підійде і для школи, і для тренування. М'яка спинка та плечові лямки забезпечать комфорт вашій дитині. Рюкзак виготовлений з поліестеру 600D, який гарантує збереження вмісту від вологи і пилу. Основне відділення - досить містке і застібається на блискавку з двома бігунками, також є можливість перенесення в ньому ноутбука. Розмір Рюкзака Nike Young Athletes Halfday Bt Blue становить 30x15x43 см. Наявність переднього кишені для дрібних речей і бічного - для пляшки з водою.

Особливості рюкзака:
- поліестер 600D;
- 30x15x43 см;
- містке основне відділення;
- наявність передньої кишені для дрібних речей і бічного - для пляшки з водою.

Рюкзак Nike Young Athletes Halfday Bt Blue - будь стильним!

Характеристики:
Тип: рюкзак;
Матеріал: поліестер 600D;
Категорія: унісекс;
Конструкція: основне відділення, додаткове відділення, передній нашивних кишеню, бічну кишеню, регульовані плечові ремені;
Розмір рюкзака: 30x15x43 см.

Виробник: Nike (США).
Nike - компанія, яку не потрібно представляти, адже кожен чув про цей бренд. Звичайно ж, це говорить про самому найкращій якості всієї продукції Nike. Підстава для компанії було закладено ще в 1964 році під назвою Blue Ribbon Sports. Вже в 1978 році компанія офіційно була перейменована на Nike, Inc. На сьогоднішній день торгова марка Nike займається не тільки виробництвом одягу, але і є володарем безліччю роздрібних магазинів Niketown, а так само є спонсором багатьох спортсменів.

Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow вибрати за доступною вартості 1 129 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Городские рюкзаки таких брендів, як наприклад: Nike в каталозі магазина Terrasport
Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно хотіли зайнятися спортом? Рюкзак міський Nike Young Athletes Halfday Bt Blue / Yellow - це Ваш перший крок. В « Міські рюкзаки » є все, що знадобиться спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю оригінальністю. Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) , Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) і Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) від кращих світових виробників 1152 Ви можете знайти в нашій категорії Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Міські рюкзаки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн