Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений

КОД ТОВАРУ: 236924
  • Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений
  • Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений - Фото №2
  • Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений - Фото №3
  • Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений - Фото №4
Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений
Тип: рюкзак спортивний; Призначення: для занять спортом; Пол: унісекс; Матеріал: водонепроникна тканина; Регулювання лямок по вертикалі: є; Розміри: 32,5 х 48 х 22 см; Обсяг: 32 л; Колір зелений; Вага: 0.89 кг; Гарантія: 12 міс.
Tucano
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 949 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 260 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Обсяг, л
32
АРТИКУЛ
BKMR-V
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, бірюзовий (BKMR-Z) - це чудовий рюкзак, призначений для активного використання в спортивному напрямку. Він стійкий до погодних умов, тому що виготовлений з водовідштовхувального матеріалу. Його використовують для носіння спортивного приладдя та одягу. Фронтальна кишеня має полегшений доступ, він відкривається на 270 градусів. Весь вміст всередині не загубиться, завдяки надійно закріпленому ременя. Для полегшеної шкарпетки є дві регульовані, м'які лямки, нагрудна і дві міцні ручки. Для одягу та взуття створено спеціальний потаємне відділення для того, щоб спортивне приладдя і одяг не плуталися між собою. Попереду є місткий і зручний кишеню, що закривається на блискавку. Для пляшки з водою або парасольки передбачений карман. Особисті речі, такі як гаманець, документи, смартфон або ключі можна покласти в спеціальний потайну кишеню. Вентиляцію спини забезпечує тканину - дихаюча сітка, вона не буде парити під час шкарпетки. Надана модель рюкзака стане відмінним придбанням, він виглядає молодіжно і спортивно, відрізняється практичністю і зручністю.

особливості:

  • непромокаючий, водовідштовхувальна тканину;
  • полегшений доступ до приладдя;
  • потаємне відділення для взуття або одягу;
  • дихаюча, сітчаста тканина;
  • потайну кишеню для цінних речей;
  • дві м'які, регульовані лямки.


Характеристики:
Тип: рюкзак спортивний;
Призначення: для занять спортом;
Пол: унісекс;
Матеріал: водонепроникна тканина;
Регулювання лямок по вертикалі: є;
Розміри: 32,5 х 48 х 22 см;
Обсяг: 32 л;
Колір: зелений;
Вага: 0.89 кг;

Гарантія: 12 міс.


Виробник: Tucano (Італія).
Торгова компанія Tucano відома світу з 1985 року. Головний офіс компанії знаходиться в Мілані. Цей італійський виробник створює унікальні і стильні аксесуари для спорту і портативної техніки. Продукція користується величезним попитом у жителів майже усіх континентів. Все що виготовляє бренд: від чохлів для мобільних і рюкзаків для подорожей і спорту, відрізняється високою якістю з величезною функціональністю. Товари мають оригінальний дизайн, який гармонійно поєднується з практичністю.


Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений купити по які завищеною вартістю 1 949 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спортивные рюкзаки таких брендів, як наприклад: Tucano в каталозі Терра Спорт
Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений - Фото №2 Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений - Фото №3 Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак спортивний Tucano Sport Mister, зелений буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак спортивний Fairtex Compact Back Pack FP-BAG8, зелений (2976890017559) , Рюкзак спортивний Fairtex Compact Back Pack FP-BAG8, зелений (2976890017559) і Рюкзак спортивний Fairtex Compact Back Pack FP-BAG8, зелений (2976890017559) від знаменитих світових виробників 3560 Ви зможете побачити в нашій категорії Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн