Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L

КОД ТОВАРУ: 505055
  • Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L
  • Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L - Фото №2
Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L
Рюкзак Alpha 4.0 найбільш титулована та популярна модель лінійки. Alpha це вершина дизайну, функціональності й комфорту. 4 версія рюкзака тепер стала ще краще. Призначення: ультра забіги, щоденні тренування Матеріал: сітка Ultracool Великі передні кишені з яскравою шнурівкою ідеально підходять для фляг. Крім того, Alpha 4.0 може також вмістити резервуар на 2 л у відділенні для гідратації.В рюкзаку для бігу передбачений спеціальний шар ізоляції, який зберігає ваше спорядження сухим, поки воно находиться в рюкзаку, а також збереже воду, іншу рідину прохолодною або теплою в залежності від потреб. Цей шар ізоляції ви можете прибрати, якщо він вам не потрібен. Для довгої експлуатації нижня частина рюкзака виготовлена з посиленого двошарового 30D матеріалу. Розташування кишень на рюкзаку добре продумано для легкого доступу до предметів першої необхідності. Передбачено можливість зберігання телефона в безпечному місці в передній кишені за допомогою ременя. Рюкзак доступний в трьох розмірах. Технологія ErgoFit плечі людини не є прямими, тому плечові ремені рюкзака повинні повторювати будову плечей. Довгі ремені дозволяють задній частині рюкзака сидіти глибше на шиї, щоб попередити натиранню. Це доповнення у довжині допомагає повністю обігнути ваші плечі й шию, оскільки ремені проходять через плечі й шию, дотримуючись природного вигину тіла. Ремні мають S-образну форму на рівні грудей, щоб ваші руки рухались вільно під час бігу, а також, щоб уникнути будь-якого натирання. Система Ultracool System це набір технологій, призначений для розсіювання тепла й підтримування прохолоди. Ця система дозволяє залишатись сухим, підтримувати температуру тіла, розсіюючи тепло під час інтенсивної діяльності. Відчуваючи себе комфортно, ви можете показувати високі результати під час забігів. Рюкзак спроєктований таким чином, щоб площа контакту рюкзака й тіла бігуна була мінімальною. Тому й тіло нагрівається менше Сітка Ultracool. Сама повітропроникна сітка на ринку. Ця трьох шарова сотова сітка з великим отвором зроблена з поліестеру, який відводить вологу від тіла без вбирання. Технологія Max 02 sternum - забезпечує вільне дихання. Спеціальний нагрудний розтягуваний шнурок не сковує груди під час бігу, а також забезпечує щільну посадку рюкзака, мінімізуючи відскоки.
UltrAspire
КУПИТИ
ЦІНА:
3 513 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 469 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
UA119EBLG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Alpha 4.0 найбільш титулована та популярна модель лінійки. Alpha це вершина дизайну, функціональності й комфорту. 4 версія рюкзака тепер стала ще краще.

  • Призначення: ультра забіги, щоденні тренування
  • Матеріал: сітка Ultracool

Великі передні кишені з яскравою шнурівкою ідеально підходять для фляг. Крім того, Alpha 4.0 може також вмістити резервуар на 2 л у відділенні для гідратації.В рюкзаку для бігу передбачений спеціальний шар ізоляції, який зберігає ваше спорядження сухим, поки воно находиться в рюкзаку, а також збереже воду, іншу рідину прохолодною або теплою в залежності від потреб. Цей шар ізоляції ви можете прибрати, якщо він вам не потрібен. Для довгої експлуатації нижня частина рюкзака виготовлена з посиленого двошарового 30D матеріалу. Розташування кишень на рюкзаку добре продумано для легкого доступу до предметів першої необхідності. Передбачено можливість зберігання телефона в безпечному місці в передній кишені за допомогою ременя. Рюкзак доступний в трьох розмірах.

Технологія ErgoFit плечі людини не є прямими, тому плечові ремені рюкзака повинні повторювати будову плечей. Довгі ремені дозволяють задній частині рюкзака сидіти глибше на шиї, щоб попередити натиранню. Це доповнення у довжині допомагає повністю обігнути ваші плечі й шию, оскільки ремені проходять через плечі й шию, дотримуючись природного вигину тіла. Ремні мають S-образну форму на рівні грудей, щоб ваші руки рухались вільно під час бігу, а також, щоб уникнути будь-якого натирання.

Система Ultracool System це набір технологій, призначений для розсіювання тепла й підтримування прохолоди. Ця система дозволяє залишатись сухим, підтримувати температуру тіла, розсіюючи тепло під час інтенсивної діяльності. Відчуваючи себе комфортно, ви можете показувати високі результати під час забігів. Рюкзак спроєктований таким чином, щоб площа контакту рюкзака й тіла бігуна була мінімальною. Тому й тіло нагрівається менше

Сітка Ultracool. Сама повітропроникна сітка на ринку. Ця трьох шарова сотова сітка з великим отвором зроблена з поліестеру, який відводить вологу від тіла без вбирання.

Технологія Max 02 sternum - забезпечує вільне дихання. Спеціальний нагрудний розтягуваний шнурок не сковує груди під час бігу, а також забезпечує щільну посадку рюкзака, мінімізуючи відскоки.

  • Колірсиній
  • Країна виробникВ’єтнам
  • Країна реєстрації брендаСША
  • МатеріалСітка Ultracool

Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L купити за вигідною ціною 3 513 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: UltrAspire в інтернет-магазині Терраспорт
Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак для бігу UltrAspire Alpha 4.0 Emerald синій унісекс L буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) , Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) і Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн