Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785)

КОД ТОВАРУ: 423845
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785)
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №2
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №3
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №4
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №5
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №6
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №7
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №8
  • Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №9
Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785)
Надійний, зручний і продуманий до дрібниць рюкзак Bobby Sling створений для тих, хто не сидить на місці. Відчуйте себе в безпеці завдяки знаменитим антікражних властивостями сімейства Bobby: прихована блискавка, відсутність кишень спереду, відділення з RFID-захистом, стійкий до порізів матеріал, а також пряжка з 3 кнопками для надійної фіксації. Водоотталкивающая поверхню і вбудований USB-порт для зарядки роблять цей рюкзак через плече неймовірно зручним для щоденного використання. Основні характеристики: Приховані блискавки і захищені RFID кишені Стійкий до порізів Немає зовнішнього доступу до кишень Вбудований USB-порт для зарядки Кріплення для окулярів Удобнийі продуманнийвнутренній відсік рюкзака Можна носити в двох положеннях Додаткові функції: Виготовлений з перероблених матеріалів (RPET) Водоотталкивающая тканину Підсвічування захисних смуг Багажний ремінь для кріплення до валізи Система розподілу ваги У виготовленні рюкзака використана фірмова багатошарова водооталкивающая тканину, яка не тільки підлягає повторній переробці, а й більш стійка до повсякденної інтенсивної експлуатації. Надійні блискавки Японського бренду YKK забезпечать безпроблемне і надійне відкриття всіх кишень протягом усього використання. На спинці рюкзака в верхній частині з'явився велике відділення на блискавці. Усім шанувальникам Боббі першого покоління так не вистачало закритого кишені на правій лямці рюкзака - тепер він з блискавкою і захистом від безконтактного зчитування даних RFID. Перевірка автентичності 1. Бирка з унікальним кодом На кожну рюкзаку Bobby є бирка з унікальним кодом. Вона знаходиться разом з трьома іншими бирками в одній зв'язці. Бирка з кодом сірого кольору. Сам код розташований на круглій наклейці зі спеціальним захисним шаром. Перете монеткою захисний шар, вводите код на сторінці сайту XD DESIGN і переконуєтесь в тому, що купили якісний оригінальний рюкзак Bobby. 2. Індивідуальна коробка Всі рюкзаки XD Design Bobby поставляються в високоякісної міцної індивідуальній коробці з позначенням моделі, артикулу і кольору. Коробка гарантує відсутність пошкоджень і збереження форми при транспортуванні. 3. Фурнітура (замки на блискавках з видавленим лого XD DESIGN) В оригінальних рюкзаках є важлива перевага - високоякісна і дорога фурнітура від YKK. У підробках використовуються дешеві і низькоякісні комплектуючі. 4. Світловідбиваючі елементи На рюкзаках Bobby є три групи світловідбивних елементів: смуга на передній стінці, по дві смужки на кожній лямці і светоотражающая тканину в кутах вгорі рюкзака. 5. Якість швів В оригінальному виробі вони рівні, ні звідки не стирчать шматки тканини, використані міцні нитки - шви стійкі до навантажень. Підробки досить легко рвуться при незначному зусиллі. 6. ЛоготіпXD Design Логотип XD Design присутній на "крилах" рюкзака, на кишені для ноутбука усередині рюкзака, і на зовнішньому USB-адаптер. 7. Форма Справжні рюкзаки Bobby тримають форму, так як бічні стінки зроблені з непрорезавшійся матеріалів.
XD Design
  • Рюкзак антивор городской XD Design Bobby Sling серый, 4 л (P705.782)
  • Рюкзак антивор городской XD Design Bobby Sling синий, 4 л (P705.785)
КУПИТИ
ЦІНА:
2 650 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 354 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
4
Тип
Рюкзак міський
Належність
Жіноча, Чоловіча
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
P705.785
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Надійний, зручний і продуманий до дрібниць рюкзак Bobby Sling створений для тих, хто не сидить на місці. Відчуйте себе в безпеці завдяки знаменитим антікражних властивостями сімейства Bobby: прихована блискавка, відсутність кишень спереду, відділення з RFID-захистом, стійкий до порізів матеріал, а також пряжка з 3 кнопками для надійної фіксації. Водоотталкивающая поверхню і вбудований USB-порт для зарядки роблять цей рюкзак через плече неймовірно зручним для щоденного використання.

У виготовленні рюкзака використана фірмова багатошарова водооталкивающая тканину, яка не тільки підлягає повторній переробці, а й більш стійка до повсякденної інтенсивної експлуатації.
Надійні блискавки Японського бренду YKK забезпечать безпроблемне і надійне відкриття всіх кишень протягом усього використання.
На спинці рюкзака в верхній частині з'явився велике відділення на блискавці. Усім шанувальникам Боббі першого покоління так не вистачало закритого кишені на правій лямці рюкзака - тепер він з блискавкою і захистом від безконтактного зчитування даних RFID.

особливості:

  • Виготовлений з перероблених матеріалів (RPET)
  • Водоотталкивающая тканину
  • Підсвічування захисних смуг
  • Багажний ремінь для кріплення до валізи
  • Система розподілу ваги

Перевірка автентичності:

Бирка з унікальним кодом. На кожну рюкзаку Bobby є бирка з унікальним кодом. Вона знаходиться разом з трьома іншими бирками в одній зв'язці. Бирка з кодом сірого кольору. Сам код розташований на круглій наклейці зі спеціальним захисним шаром. Перете монеткою захисний шар, вводите код на сторінці сайту XD DESIGN і переконуєтесь в тому, що купили якісний оригінальний рюкзак Bobby.

Індивідуальна коробка. Всі рюкзаки XD Design Bobby поставляються в високоякісної міцної індивідуальній коробці з позначенням моделі, артикулу і кольору. Коробка гарантує відсутність пошкоджень і збереження форми при транспортуванні.

Фурнітура. (замки на блискавках з видавленим лого XD DESIGN). В оригінальних рюкзаках є важлива перевага - високоякісна і дорога фурнітура від YKK. У підробках використовуються дешеві і низькоякісні комплектуючі.

Світловідбиваючі елементи. На рюкзаках Bobby є три групи світловідбивних елементів: смуга на передній стінці, по дві смужки на кожній лямці і светоотражающая тканину в кутах вгорі рюкзака.

Якість швів. В оригінальному виробі вони рівні, ні звідки не стирчать шматки тканини, використані міцні нитки - шви стійкі до навантажень. Підробки досить легко рвуться при незначному зусиллі.

Логотип XD Design. Логотип XD Design присутній на "крилах" рюкзака, на кишені для ноутбука усередині рюкзака, і на зовнішньому USB-адаптер.

Форма. Справжні рюкзаки Bobby тримають форму, так як бічні стінки зроблені з непрорезавшійся матеріалів.

Характеристики:

  • Бренд: XD Design;
  • Вид: повсякденний;
  • Категорія: для нього, для неї;
  • Обсяг сумки: 4 л
  • Матеріал зовнішній: текстиль, поліпропілен, поліестер;
  • Особливість: USB порт, RFID-захист, водонепроникний, надміцний матеріал, антизлодій.
  • Розмір зовнішній: 21 х 9 х 32 см;
  • Колір синій.

Виробник: XD Design (Данія)


Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) купити за вигідною ціною 2 650 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: XD Design в інтернет-магазині Терраспорт
Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №2 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №3 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №4 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №5 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №6 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №7 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №8 Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) - Фото №9

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Sling синій, 4 л (P705.785) буде Вашим першим кроком. В « Міські рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак міський жіночий Nike Varsity Girl Backpack чорний , Рюкзак міський жіночий Nike Varsity Girl Backpack чорний і Рюкзак міський жіночий Nike Varsity Girl Backpack чорний від знаменитих світових виробників 1152 Ви знайдете в нашому розділі Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн