Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний

КОД ТОВАРУ: 77713
  • Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний
  • Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний - Фото №2
Рюкзачок міні VGR
Великий внутрішній відділ, сітчастий внутрішню кишеню. Яскрава, приваблива забарвлення. Зручні м'які шлейки, що регулюється по довжині. Пластикова ручка для перенесення. Матеріал: пенополіізол. Розміри: 20х23х10. Обсяг: 2 літра. Вага: 270 грам.
VGR
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
155 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 21 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Обсяг, л
2
Рекомендовано
універсальні
Тип
Сумка
АРТИКУЛ
LB-1310-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний - зручна і яскрава сумочка для юних модників. Веселий гном на лицьовій стороні сумочки обов'язково сподобається дитині. Сумка буде зручна скрізь - і в дитячому садку, і на прогулянці, і в спортивній секції, і в дитячому кружке.В ній знайдеться місце для сніданку, або змінному взутті, або улюбленої іграшки. Рюкзачок мало важить, компактний, на при цьому місткий. Практичний матеріал дозволяє легко чистити рюкзачок, якщо він забрудниться.

Особливості рюкзака:
- регіліруемая лямка;
- яскраве забарвлення;
- внутрішню кишеню;
- легко чиститься.

Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний - збори в радість!

Характеристики:
Вид: сумка через плече.
Матеріал: пенополіізол.
Розмір: 20x23x10 см
Обсяг: 2 літра.  
Колір: червоний.

Виробник: VGR (Італія).
TM VGR - італійська торгова марка, яка успішно заявила про себе в 1980 році. На даний момент в асортименті марки продукція офісного та шкільного напряму. Протягом останніх років продуктовий ряд даного бренду зростає і успішно розвивається, поповнюючись успішними новинками. Кожен сезон ТМ пропонує новий асортимент до шкільного сезону, завжди йде в ногу з часом, стежачи за інноваціями на канцелярському ринку. Основні відмінності цього бренду - широкий асортимент, висока якість продукції і яскравий цікавий дизайн.


Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний купити по реально виправданою вартості 155 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские рюкзаки, портфели таких брендів, як наприклад: VGR в інтернет каталозі Терраспорт
Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рюкзачок міні VGR "Гномики" червоний допоможе досягти мети. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі рюкзаки, портфелі порадує Вас високою якістю. Рюкзак міський Dakine Central Pack 26 L black , Рюкзак міський Dakine Central Pack 26 L black і Рюкзак міський Dakine Central Pack 26 L black від кращих світових брендів 1163 Ви побачите в нашій категорії Дитячі рюкзаки, портфелі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі рюкзаки, портфелі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн