Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42

КОД ТОВАРУ: 115468
  • Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42
  • Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 - Фото №2
  • Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 - Фото №3
Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42
Тип: пневматичну рушницю; Матеріал гарпуна: гальваніка; Матеріал стовбура: алюміній; Довжина рушниці: 40 см; Діаметр ресивера: 40 мм; Внутрішній діаметр стовбура: 11 мм; Діаметр гарпуна: 7 мм. Особливості: надійне пневматичну рушницю для полювання в море; технологія GIT (технологія газової ін'єкції); алюмінієвий ствол гідроформірованний; висока швидкість гарпуна; пряма форма ресивера; наявність системи, яка блокує спусковий механізм; зручна зарядна ручка, що зберігається в рукоятці рушниці; ребриста анатомічна рукоять для «правшів» і «лівшів»; наявність міцного кільця під рукояткою; бічний скидач лина; регульований спусковий гачок; позитивна плавучість при відсутності гарпуна; довгий термін служби.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 420 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 457 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
423154.42
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 без регулятора бою - це поліпшене підводну рушницю, яке оснащено гарпуном   Tahitian   із загартованої сталі з двома прапорцями, з кільцевої тягою і зацепом обтічної форми. Гарпун має високу швидкість польоту, завдяки оптимізації коефіцієнта стиснення на велику ефективність. На спусковому гачку є можливість відрегулювати положення скоби - 3 положення. За допомогою вкручування і викручування гвинта, є можливість відрегулювати, в тому числі чутливість курка. Рукоятка має анатомічну ребристу форму, придатну як для «лівшів», так і «правшів». Лінесброс оснащений поворотною пружиною і автоматично спрацьовує при натисканні на курок. Рушниця відрізняється вселяє потужністю, високою точністю. Воно досить жорстке і просте у використанні.


особливості:

- надійне пневматичну рушницю для полювання в море;

- технологія GIT (технологія газової ін'єкції);

- алюмінієвий ствол гідроформірованний;

- висока швидкість гарпуна;

- пряма форма ресивера;

- наявність системи, яка блокує спусковий механізм;

- зручна зарядна ручка, що зберігається в рукоятці рушниці;

- ребриста анатомічна рукоять для «правшів» і «лівшів»;

- наявність міцного кільця під рукояткою;

- бічний скидач лина;

- регульований спусковий гачок;

- позитивна плавучість при відсутності гарпуна;

- довгий термін служби.

Характеристики:

Тип: пневматичну рушницю;

Матеріал гарпуна: гальваніка;

Матеріал стовбура: алюміній;

Довжина рушниці: 40 см;

Діаметр ресивера: 40 мм;

Внутрішній діаметр стовбура: 11 мм;

Діаметр гарпуна: 7 мм.


Виробник: Mares (Італія).

Mares - це провідний італійський виробник, який спеціалізується на розробці і виробництві різних аксесуарів для дайвінгу таких як, маски, ласти, підводні рушниці, туристичні ліхтарі, трубки, компенсатори, рюкзаки   і інші прилади для дайвінгу.   Mares - це бренд зі світовим ім'ям, на ринку вже більше 60 років. Особливе місце відводиться обладнанню для занурення, які розроблені за останніми інноваційними технологіями. Продукція даної марки підійде як для комерційного, так і особистого користування.


Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 купити за вигідною ціною 3 420 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Подводное оружие таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн каталозі Терра Спорт
Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 - Фото №2 Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підводне зброю

Давно мрієте зайнятися спортом? Рушниця підводне пневматична Mares Cyrano Evo 42 буде Вашим першим кроком. В « Підводне зброю » є все, що необхідно спортсмену. Підводне зброю здивує Вас своєю якістю. Ніж для підводного полювання Mares Force Plus , Ніж для підводного полювання Mares Force Plus і Ніж для підводного полювання Mares Force Plus від знаменитих світових виробників 6812 Ви знайдете в нашому розділі Підводне зброю . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підводне зброю . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн