Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12

КОД ТОВАРУ: 105844
  • Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12
  • Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12 - Фото №2
Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12
Матеріали: сталь, пластик. Вид застосування: силові тренажери. Колір: хром. Розмір: 46 см. Кількість ручок: 2. Особливості: Ручка має пряму форму. Фіксатори на ручках проти зісковзування рук. Для надійного хвата на ручці є насічки.   Ручка обертається. Покриття проти іржі.
Интер Атлетика
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 014 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 135 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
E5-12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12 - модель для тренування тяги, м'язів рук і спини. Ручка має зручну пряму форму, хват виконується двома руками. На кінцях ручок розташовуються фіксатори для того, щоб рука спортсмена не зісковзували під час тренування. Вправи з аксесуаром виконуються під час аеробіки або силових навантажень. Матеріали міцні, мають покриття, що захищає від іржі. На річках є насічки для зручності і надійності хвата.  

особливості:

·          Ручка має пряму форму;

·          Фіксатори на ручках проти зісковзування рук;

·          Для надійного хвата на ручці є насічки;

·          Ручка обертається;

·          Покриття проти іржі.

Характеристики:

  матеріали: сталь, пластик;

  Вид застосування: силові тренажери;

  Колір: хром;

  Розмір: 46 см;

  Кількість ручок: 2.

Виробник: Inter Atletika (Україна).

Товари виготовляються в Україні і відповідають всім стандартам якості. Тренажери та аксесуари для спорту розроблені з урахуванням потреби спортсменів і анатомічних особливостей тіла. Устаткування виходить надійним і безпечним. Воно підходить як для домашнього використання, так і для постановки в спортзалах. Продукція має міжнародні сертифікати якості і схвалення з боку федерацій спорту багатьох країн.





Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12 купити по які завищеною вартістю 1 014 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Ручки, тяги и грифы для силовых тренажеров таких брендів, як наприклад: Интер Атлетика в каталозі Терра Спорт
Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12 Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів

Давно планували зайнятися фігурою? Ручка для тяги пряма Inter Atletika E5-12 буде Вашим першим кроком. В « Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів здивує Вас своєю якістю. Ручка для тяги на трицепс V-образна York SC-8085 (50 см) , Ручка для тяги на трицепс V-образна York SC-8085 (50 см) і Ручка для тяги на трицепс V-образна York SC-8085 (50 см) від знаменитих світових виробників 5102 Ви зможете побачити в нашій категорії Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн