Шолом Rollerblade Street - 2014

КОД ТОВАРУ: 110404
  • Шолом Rollerblade Street - 2014
Шолом Rollerblade Street - 2014
Матеріал: пластик. Колір чорний. Розміри: S; M; XL. Габарити: 52-56; 56-58; 58-60,5 см. Призначення: для дорослих при агресивному катанні. Особливості: регульований розмір за рахунок підкладок, міцний пластик, надійний захист при падіннях, красивий дизайн.
Rollerblade
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
873 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 117 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, XL
Вік
Для дорослих
АРТИКУЛ
06221800 100-2014
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Rollerblade Шолом Street - 2014 року - чудово підійде любителям роликових ковзанів, а також скейтборду, велосипедів та інших швидко рухомих технічних засобів. На жаль, іноді, особливо при агресивному катанні, вони падають, і тоді шолом убереже від ударів найціннішу частину тіла - голову. Він сподобається і новачкам, і професіоналам, оскільки прекрасно сидить на голові, завдяки ущільнювача. Розмір шолома можна відрегулювати за допомогою підкладок. Назва виробника збоку на шоломі додає йому стильності та оригінальності. Виготовлений з ударостійкого, міцного пластику. Для вентиляції додані 12 отворів.

особливості:

  • розмір регулюють підкладки;
  • міцний пластик вбереже від удару при падінні;
  • добре сидить на голові, завдяки ущільнювача;
  • має симпатичний дизайн.

Rollerblade Шолом Street - 2014 року - гарантія безпеки!

Характеристики:
Матеріал: пластик;
Колір: чорний;
Розміри: S; M; XL;
Габарити: 52-56; 56-58; 58-60,5 см;
Призначення: для дорослих при агресивному катанні.

Виробник: Rollerblade (США).
Ім'я компанії Rollerblade давно асоціюється з роликовими ковзанами і аксесуарами до них. За багато років існування, а саме з 1983 року, цей бренд підкорив серця багатьох фізично активних людей, які вибрали роликові ковзани як вид спорту. Якщо хочете купити якісні роликові ковзани, а також аксесуари і засоби безпеки - вибирайте Rollerblade.


Шолом Rollerblade Street - 2014 купити по які завищеною вартістю 873 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Защита для катания таких брендів, як наприклад: Rollerblade в каталозі Терра Спорт
Шолом Rollerblade Street - 2014

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом Rollerblade Street - 2014"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для катання

Давно планували зайнятися фігурою? Шолом Rollerblade Street - 2014 буде Вашим першим кроком. В « Захист для катання » знайдеться все, що Вам знадобиться. Захист для катання здивує Вас своєю якістю. Шолом велосипедний Urge TourAir (UBP20723) , Шолом велосипедний Urge TourAir (UBP20723) і Шолом велосипедний Urge TourAir (UBP20723) від знаменитих світових виробників 820 Ви зможете побачити в нашій категорії Захист для катання . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Захист для катання . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн