Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер

КОД ТОВАРУ: 79097
  • Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер
  • Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №2
  • Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №3
  • Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №4
  • Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №5
Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер
Особливості: управління одним дотиком, проста чистка більшості килимових і твердих поверхонь, запрограмована прибирання за графіком, наявність щіток для прибирання у важкодоступних місцях, низький рівень шуму, нормальна турбо-швидкість, гарантія ефективного прибирання, завдяки м'яким гумовим коліщаткам не дряпає поверхню підлоги, обладнаний сенсорними датчиками розпізнавання поверхні, з метою безпеки вимикається автоматично, не потребує нагляду, наявність потужного НЕРА-фільтра, економить час і сили, компактний, голосова функція, під'єднують швабра, програмований графік роботи, пульт дистанційного керування для полегшення роботи, функція «full and go »для своєчасної підзарядки. Кількість програм: 4. Висота: 6,5 см.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 549 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 340 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
103074809
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер призначений для ефективного прибирання всюди - в тому числі під меблями і в кутах. Спочатку ваш новий помічник складає карту все, що розташоване в кімнаті, після чого береться за роботу, просуваючись по принципу прямих ліній, які накладаються один на одного. Він ретельно прибирає різні види поверхонь - килими, килимки, дерев'яні поверхні і плитку. М'які гумові коліщатка розраховані на делікатне і ламіноване покриття. А для проникнення і якісного прибирання важкодоступних ділянок під стінами, робот-пилосос має відразу 2 обертових бічних щітки. Він може стати чудовим подарунком, здатним полегшити життя вашої бабусі, а також осіб з обмеженими фізичними можливостями.


Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер гарантує чисту підлогу і свіже повітря у вашому домі. Він оснащений потужним НЕРА-фільтром, який утримує дрібні частинки. Фільтр можна мити до 20 разів, однак рекомендується замінювати його через 6 місяців використання. Придбавши цей робот-пилосос ви заощадите час і сили, а ваш будинок тепер завжди буде ідеально чистим.


особливості:
- управління одним дотиком;
- проста чистка більшості килимових і твердих поверхонь;
- запрограмована прибирання за графіком;
- наявність щіток для прибирання у важкодоступних місцях;
- низький рівень шуму;
- нормальна турбо-швидкість;
- гарантія ефективного прибирання;
- не дряпає поверхню підлоги;
- обладнаний сенсорними датчиками розпізнавання поверхні;
- з метою безпеки вимикається автоматично;
- не потребує догляду;
- наявність потужного НЕРА-фільтра;
- економить час і сили;
- компактний;
- голосова функція;
- під'єднують швабра;
- програмований графік роботи;
- пульт дистанційного керування для полегшення роботи;
- функція «full and go» для своєчасної підзарядки.


Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - ваш безвідмовний помічник!


Характеристики:
Кількість програм: 4.
Висота: 6,5 см.


Виробник: Rovus.


Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер купити за вигідною ціною 2 549 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для дома таких торгових марок, як наприклад: в онлайн магазині Терра Спорт
Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №2 Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №3 Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №4 Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для дому

Давно мрієте зайнятися спортом? Робот-пилосос Ровус Смарт Пауер буде Вашим першим кроком. В « Товари для дому » є все, що необхідно спортсмену. Товари для дому здивує Вас своєю якістю. Організатор кухонний для раковини CDRep 121290 , Організатор кухонний для раковини CDRep 121290 і Організатор кухонний для раковини CDRep 121290 від знаменитих світових виробників 896 Ви знайдете в нашому розділі Товари для дому . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для дому . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн