Пластир рідкий для зупинки крові Medisport

КОД ТОВАРУ: 109834
  • Пластир рідкий для зупинки крові Medisport
Пластир рідкий для зупинки крові Medisport
Пластир рідкий для зупинки крові Medisport - необхідний засіб для надання першої допомоги. Стійкий гемостатический, бактеріостатичний, дермоактівний, водостійкий клей покриває рану тонким шаром, швидко зупиняючи кров і дозволяючи шкірі дихати. Обсяг: 30 гр.
Medisport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
177 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
PI 109
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пластир рідкий для зупинки крові Medisport - необхідний засіб для надання першої допомоги. Стійкий гемостатический, бактеріостатичний, дермоактівний, водостійкий клей покриває рану тонким шаром, швидко зупиняючи кров і дозволяючи шкірі дихати. Пошкоджена ділянка шкіри потрібно очистити і витерти насухо, після чого, збовтавши флакон, розпорошити рідину на рану на відстані 10-15 см. Плівці потрібно близько хвилини щоб висохнути. Це ефективний і безпечний спосіб швидко зупинити кровотечу. Може застосовуватися не тільки спортсменами, але і в побуті (при порізі і т.п.). Одного флакона вистачить на 50 застосувань.


особливості:

- абсолютно безпечний;
- не вимагає видалення - поступово розчиняється сам;
- не можна використовувати з кремами або лосьйонами;
- не можна використовувати при глибоких ранах, укусах тварин, мокрих ранах;
- при попаданні в очі терміново промити водою.

Пластир рідкий для зупинки крові Medisport - зупинити кров швидко і ефективно!

характеристики:

Тип: спрей;
Обсяг: 30 гр.

Виробник: Medisport (Італія).

Компанія Medisport вже 20 років займається виробництвом і розробкою препаратів спортивної медицини. Співпрацюючи з медичними центрами, кращими лікарями спортивної медицини, тренерами, масажистами, фізіотерапевтами Medisport виробила комплекс ефективних препаратів для лікування і реабілітації спортсменів. Medisport - це висока якість і відмінні результати.


Пластир рідкий для зупинки крові Medisport купити по які завищеною вартістю 177 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спортивная медицина таких брендів, як наприклад: Medisport в каталозі Терра Спорт
Пластир рідкий для зупинки крові Medisport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пластир рідкий для зупинки крові Medisport"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивна медицина

Давно планували зайнятися фігурою? Пластир рідкий для зупинки крові Medisport буде Вашим першим кроком. В « Спортивна медицина » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спортивна медицина здивує Вас своєю якістю. Пластир гідрогелевий "Друга шкіра" Medisport, круглі 48 шт. (Діаметр см. 7.5) , Пластир гідрогелевий "Друга шкіра" Medisport, круглі 48 шт. (Діаметр см. 7.5) і Пластир гідрогелевий "Друга шкіра" Medisport, круглі 48 шт. (Діаметр см. 7.5) від знаменитих світових виробників 5213 Ви зможете побачити в нашій категорії Спортивна медицина . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спортивна медицина . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн