Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні

КОД ТОВАРУ: 125454
  • Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні
  • Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні - Фото №2
Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні
Розмір: 8 / 8,5 / 9 / 9,5; Зовнішній матеріал: Windstopper Softshell; Матеріал на долоні: Goatskin DD; Ізоляція: R - Loft; Підкладка: MicroActive; Колір чорний. Особливості: комфортний ергономічний крій; шкіряні пальці; регульований ремінець; високі манжети; хороша термоізоляція; підкладка на долоні; підкладка MicroActive, що відводить вологу; світловідбиваючі елементи.
Reusch
КУПИТИ
ЦІНА:
3 720 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 497 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
8, 8,5, 9, 9,5, 10,5
Призначення
Чоловічі
Призначення
Гірськолижні
Тип
З пальцями
АРТИКУЛ
4301147-700
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички гірськолижні Reusch Wilmont Windstopper - це дуже теплі, стильні і зручні гірськолижні рукавички зі светоотражающим логотипом Reusch. Вони виконані з водостійкого матеріалу, мають високі манжети, які запобігають потраплянню снігу, мають гарну термоізоляцією, завдяки чому ваші руки не замерзнуть під час катання на лижах, сноуборді і ін. Рукавички мають зручне кріплення у вигляді регульованого ремінця і шкіряні пальці.

особливості:

- комфортний ергономічний крій;

- шкіряні пальці;

- регульований ремінець;

- високі манжети;

- хороша термоізоляція;

- підкладка на долоні;

- підкладка MicroActive, що відводить вологу;

- світловідбиваючі елементи.

Характеристики:

Розмір: 8 / 8,5 / 9 / 9,5 / 10,5;

Зовнішній матеріал: Windstopper Softshell;

Матеріал на долоні: Goatskin DD;

Ізоляція: R - Loft;

Підкладка: MicroActive;

Колір: чорний.

Виробник: Reusch (Німеччина).

Reusch - це велика німецька компанія, яка була заснована в 1934 році. Даний бренд відповідає самим вимогливим запитам професійних спортсменів. Reusch є лідером на ринку спортивних рукавичок, завдяки постійному аналізу ринку, потреб, потреб і особливостей споживачів, передбачаючи тенденції розвитку на ринку. Рукавички марки Reusch виконані з найякісніших матеріалів і виготовляються за найостаннішими технологіями виробництва, при цьому доступні за ціною. Компанія пропонує широкий модельний ряд, дозволяючи вибрати модель під будь-які переваги спортсмена.


Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні купити по які завищеною вартістю 3 720 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Лыжные перчатки таких брендів, як наприклад: Reusch в каталозі Терра Спорт
Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лижні рукавиці

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички гірськолижні чоловічі Reusch Wilmont Windstopper чорні буде Вашим першим кроком. В « Лижні рукавиці » знайдеться все, що Вам знадобиться. Лижні рукавиці здивує Вас своєю якістю. Перчатки горнолыжные детские Reusch Kids Mitten зеленые - V , Перчатки горнолыжные детские Reusch Kids Mitten зеленые - V і Перчатки горнолыжные детские Reusch Kids Mitten зеленые - V від знаменитих світових виробників 6769 Ви зможете побачити в нашій категорії Лижні рукавиці . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Лижні рукавиці . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн