Решітка для гриля Кемпінг S-103

КОД ТОВАРУ: 39058
  • Решітка для гриля Кемпінг S-103
Решітка для гриля Кемпінг S-103
Особливості решітки: комфортна двостороння ручка, зроблена з високоякісної сталі, кращий вибір для пікніків, щільно закривається. Довжина ручки: 15 см. Розмір робочої поверхні: 40 х 52 см.
Кемпинг
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
495 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 66 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4823082705825
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Решітка для гриля Кемпінг S-103 стане незамінним атрибутом будь-якого пікніка. Цю грати дуже легко використовувати. Вам не потрібно боятися, що м'ясо випаде, так як решітка щільно закривається. А завдяки подвійній ручці, Вам не важко буде перевертати їжу на вогні.
Решітка для гриля Кемпінг S-103 зроблена з міцної вогнестійкість стали, а ручка - з натурального дерева. Важливим моментом є те, що ця модель не займає багато місця і її легко перевозити.

Особливості решітки:
- комфортна двостороння ручка;
- зроблена з високоякісної сталі;
- кращий вибір для пікніків;
- щільно закривається.


Решітка для гриля Кемпінг S-103 - незамінний атрибут будь-якого пікніка!


Характеристики:
Матеріал:
сталь, дерево.
Довжина ручки: 15 см.
Розмір робочої поверхні: 40 х 52 см.

Гарантія: 14 днів.

Виробник: Кемпінг (Україна).
Кемпінг - компанія, яка займається випуском всіляких товарів для кемпінгу вже більше 8 років, і за цей час зарекомендувала себе виключно з хорошого боку. Товари цієї компанії вибирають багато мандрівників і любителі активного відпочинку за їх якість і відмінні ціни.


Решітка для гриля Кемпінг S-103 купити за вигідною ціною 495 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Решетки для гриля таких торгових марок, як наприклад: Кемпинг в онлайн каталозі Терра Спорт
Решітка для гриля Кемпінг S-103

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Решітка для гриля Кемпінг S-103"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грати для гриля

Давно мрієте зайнятися спортом? Решітка для гриля Кемпінг S-103 буде Вашим першим кроком. В « Грати для гриля » є все, що необхідно спортсмену. Грати для гриля здивує Вас своєю якістю. Решітка для птиці 27 x 35 см Кемпінг , Решітка для птиці 27 x 35 см Кемпінг і Решітка для птиці 27 x 35 см Кемпінг від знаменитих світових виробників 1131 Ви знайдете в нашому розділі Грати для гриля . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Грати для гриля . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн